"Legends of Tango" Gösterisi ilk kez TİM Sahnesi'nde! - Son Dakika
Kültür Sanat

"Legends of Tango" Gösterisi ilk kez TİM Sahnesi'nde!

"Legends of Tango" Gösterisi ilk kez TİM Sahnesi\'nde!

Arjantinli Tango Show Grubu "Legends of Tango" adlı gösterisiyle Türkiye'de ilk kez 5 Mart Pazar akşamı saat 19:30'da Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center'da sahne alacak!

24.02.2017 16:40

Gruba, Moskova'da kurulmuş olan, Arjantinli ve Rus sanatçılardan oluşan Sexteto Solo Tango Orkestrası eşlik edecek.

Kendini tango müziğine adamış Arjantinli ve Rus müzisyenlerden oluşan ve Astor Piazzolla, Osvaldo Pugliese, Juan D'arienzo gibi büyük müzisyenlerin şu anda Avrupa'daki en iyi temsilcilerinden olan Sexteto Solo Tango Orkestrası ''Tango Altın Çağı'' müziğini içeren bir repertuara sahip. Grup, 2010 yılının Ekim ayında İtalya'daki en prestijli yarışmalardan "Citta de Castelfidardo" adlı uluslararası yarışmada "Piazzollas Music" kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Avrupa'nın ve dünyanın en büyük tango festivallerinde öncü orkestra olarak çalan Sexteto Solo, uluslararası birçok ödülü kazanarak adından sıkça söz ettirdi. Ödül aldıkları bazı festivaller: Milonguero Nights (Moskova, Rusya), Sabor del Tango ( Yalta, Rusya), White Nights Festival (Russia, Saint-Petersburg), Tangomagia ( Amsterdam, Hollanda), Brussels Tango Festival ( Brüksel, Belçika), Tango Embrace ( Berlin, Almanya), Pentecost Festival ( Karlsruhe, Almanya), Dresden Tango Fest (Dresden, Almanya), Roma Tango Congress (Roma, İtalya), Pisa Tango Festival (Pisa, İtalya), Zucca Tango Festival ( Milano, İtalya), Siracusa Tango Festival (Siracusa, İtalya), Tarbes Tango Festival (Tarbes, Fransa), Tango Element ( Baltimore, ABD), Shanghai Tango Festival (Şangay, Çin), Misterio Tango Festival ( Buenos Aires, Arjantin).

Sexteto Solo Tango Orkestrası ve Arjantinli Tango Show Grubu Türkiye'de ilk kez 5 Mart Pazar akşamı TİM Show Center'da "Legends of Tango" gösterisiyle muhteşem bir şova imza atacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Legends of Tango' Gösterisi ilk kez TİM Sahnesi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement