Pera Palace Hotel, Müzik Dolu Geceler Sürüyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Pera Palace Hotel, Müzik Dolu Geceler Sürüyor

Pera Palace Hotel, Müzik Dolu Geceler Sürüyor

Pera Palace Hotel, Jumeirah'da 12 Ekim Cuma gecesi Kürşat Başar Dörtlüsü, Orient Bar sahnesinde performanslarını sergileyecek.

11.10.2012 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saksafonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın ve davulda İzzet Hiçkalmaz'ın olduğu 'Kürşat Başar Dörtlüsü'ne; benzersiz sesiyle Ayşen eşlik ediyor.

Pera Palace Hotel, Jumeirah; sonbaharda İstanbullular'a müzik ziyafeti sunuyor. Orient Bar'da her cuma, saat 22.00'den itibaren gerçekleşen canlı müzik performanslarında birbirinden özel isimler ve gruplar sahne alıyor. Orient Bar'ın bu haftaki konuğu ise yazar, gazeteci, televizyon programcısı kimlikleri arasına müzisyen kimliğini de ekleyen ve başarıyla sürdüren Kürşat Başar'ın kurduğu, sanatçı ile aynı adı taşıyan "Kürşat Başar Dörtlüsü"… Türk ve yabancı parçaların caz versiyonlarını seslendirecek olan grup, Pera Palace Hotel, Jumeirah'nın tarihi atmosferinde müzikseverlere geçmişten bu güne uzanan unutulmaz dakikalar vaat ediyor.

Orient Bar'da her cuma gerçekleşen tüm performanslar için önceden yer ayrılmasını tavsiye ediyoruz Rezervasyon: 0212 377 40 00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Pera Palace Hotel, Müzik Dolu Geceler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement