19. Dosso Dossi Fashion Show - Son Dakika
Magazin

19. Dosso Dossi Fashion Show

19. Dosso Dossi Fashion Show

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonlarından 19. Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıkan Lidsay Ellingson, Türk baklavasını ve çayını çok sevdiğini söyledi.

09.01.2015 17:12

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonlarından 19. Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan Lidsay Ellingson, Türk baklavasını ve çayını çok sevdiğini söyledi. Türk hamamına da hayran kaldığını ifade eden Ellingson, ülkesine bir kutu baklava götüreceğini kaydetti.

19. Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan dünyaca ünlü model Victoria Secret mankenlerinden Lindsay Ellingson, defilenin ardından Dosso Dossi CEO'su Hikmet Eraslan ile basın toplantısına katıldı.

Antalya'ya ilk kez geldiğini söyleyen Ellingson, "Böyle bir ortamda bulunduğum için mutluyum. Fransa'daki trajediden dolayı çok üzgünüm. Oradaki insanları, aileleri, sanatçıları düşündüğüm zaman çok üzülüyorum. Gerçekten çok üzücü bir olay" dedi.

10 yıldır mankenlik yaptığını ve 8 yıldır Victoria Secret mankeni olduğunu dile getiren Ellingson, "İşim gereği dünyanın farklı yerlerinde bulundum. Farklı aktivitelere katıldım. Antalya'da da çok enerjik ve büyük bir organizasyonda bulundum. Böyle büyük bir organizasyonda bulunduğum için çok mutluyum" diye konuştu. Ellingson, koleksiyonları çok beğendiğini ve farklı olduğunun altını çizerek, "Defiledeki yeşil elbisem çok hoşuma gitti. Bu akşam konserde giymek istiyorum. Çok farklı dizaynları var beğendim" dedi.

TEKRAR GELMEK İSTİYOR

Türkiye'yi çok beğendiğini ve tekrar gelmek istediğini kaydeden Ellingson, "Bu deneyimi daha fazla yaşamak istiyorum. Baklava yedim çay içtim. Çok hoşuma gitti. Antalya'ya yaz mevsiminde tatile gelmek istiyorum. İstanbul'un tarihi yerlerini görmek istiyorum. Çok güzel bir yer" şeklinde konuştu.

HAMAMI SEVDİ

Özellikle Türk hamamına hayran kaldığını ifade eden Ellingson, "Türkiye'nin hamamını da çok beğendim. Newyork'ta da Türk hamamlarına gittim. Orası turistlere uygun yapılar. Ama Türkiye'dekiler çok daha farklı. İçerideki kese, baloncuklar ve mimari yapı bana çok farklı geldi. Çok hoşuma gitti, çok farklı" dedi.

BAKLAVA GÖTÜRECEK

İki dilim baklava yediğini kaydeden Ellingson, giderken bir kutu baklava götürmeyi istediğini söyledi.

Dr. Alban'ın şarkılarını daha önceden dinlediğini ifade eden Ellingson, kendisi ile aynı sahnede bulunmanın güzel olduğunu belirtti.

GAZETECİLERLE ÖZÇEKİM

Açıklamaların ardından Eraslan ile poz veren Ellingson, toplantıyı takip eden gazetecilerle de özçekim yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 19. Dosso Dossi Fashion Show - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement