22 Yıl Sonra İlk Kez 'Evet' Dedi - Son Dakika
Magazin

22 Yıl Sonra İlk Kez 'Evet' Dedi

22 Yıl Sonra İlk Kez \'Evet\' Dedi

Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Filiz Akın yıllar sonra bakın hangi projeye 'evet' dedi.

17.09.2011 00:22  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır kendisine yapılan yüzlerce rol teklifini kabul etmeyerek kameralardan uzak duran Filiz Akın, Show TV'nin yeni dizisi, "Gün Akşam Oldu"nun senaryosunu okuduktan sonra teklife "evet" dedi. Türk sinemasının güzelliği, inceliği ve zarafetiyle örnek ismi Filiz Akın, dizide usta oyuncu Halil Ergün'ün kendisine hala aşık olduğu eşini canlandırarak, izleyiciye aile meselesini farklı bir pencereden aktarmaya çalışacak.

Ayvalık eşrafından, Eşref Bey (Halil Ergün) hala âşık olduğu dünyalar güzeli karısı Serap Hanım (Filiz Akın) ile mütevazı bir hayat sürmektedir. Hayatta en büyük gururları olan beş çocuklarını en iyi şekilde yetiştirdiklerini düşünmektedirler. Yıllar sonra bütün aile bayram tatilinde bir araya gelmenin heyecanını yaşar. Ancak O bayram eski günlerdeki gibi aynı sofra etrafında toplandıklarında, hiç beklenmedik bir anda yaşanan bir olay aileyi altüst eder, o günden sonra hiçbir şey aynı olmaz.

Show TV ekranlarına Gold Film imzasıyla gelecek dizinin yapımcılığı Faruk Turgut'a, yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu'na ait. Senaryosunu ise Nuran Evren Şit ve Elif Usman'ın kaleme aldığı dizi, 6 Ekim 2011 tarihinde Show TV'de başlıyor!

 

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 22 Yıl Sonra İlk Kez 'Evet' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement