'Ağır' İsimler Aynı Galada - Son Dakika
Magazin

'Ağır' İsimler Aynı Galada

\'Ağır\' İsimler Aynı Galada

Önceki akşam ilk kez seyirciyle buluşan ve büyük alkış alan 'Kapalıçarşı' adlı oyunun galası, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve eski bakanlardan Yaşar....

08.05.2012 06:03

Akademi İstanbul Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı tarafından, Avrupa Bakanlığı himayesinde hazırlanan 'Burası Kapalıçarşı' adlı müzikal oyunun galası; önceki akşam İstanbul Sanayi Odası Vakfı Sakıp Sabancı Konferans Salonu'nda yapıldı. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ı eşi Beyhan Bağış'ın temsil ettiği galaya; eski başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Çiller, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, Siren Ertan Çarmıklı, Sibel Turnagöl, Deniz Akkaya ve Deniz Seki gibi ünlü isimler katıldı.

GELENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Akademi İstanbul Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı kurucusu Nail Keçili açılışta yaptığı konuşmada, galada kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Usta tiyatrocu Halit Akçatepe'nin yanı sıra Nur Yoldaş, Deniz Arcak, Serhat Yiğit, Rüzgar Aksoy, Serkan Budak, Mete Şahinoğlu, Nazlı Uğurtaş, Gülsen Sezek ve Levent Ulukut'un rol aldığı, Necmettin Tetik'in yazdığı, Levent Ulukut'un yönettiği 'Burası Kapalıçarşı'; seyirciden tam not aldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement