Aşkı unuttum - Son Dakika
Magazin

Aşkı unuttum

Aşkı unuttum

? Futbol ile ne zaman tanıştınız?Aslında ilk olarak Galatasaray sayesinde tanıştım. Küçükken babamın omzunda maçlara gidermişim. Ben neredeyse pür dikkat maç izlerken, abim uyurmuş. Daha sonra sokağa çıkıp oynayabildiğim yaşlarda da futbol oynamaya başladım.

04.09.2019 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Futbol ile ne zaman tanıştınız?

Aslında ilk olarak Galatasaray sayesinde tanıştım. Küçükken babamın omzunda maçlara gidermişim. Ben neredeyse pür dikkat maç izlerken, abim uyurmuş. Daha sonra sokağa çıkıp oynayabildiğim yaşlarda da futbol oynamaya başladım. Sokak araları, mahalle maçları derken kadın futbol takımları olduğunu öğrendim ve 14 yaşımda lisanslı olarak futbol oynamaya başladım.

Oyunculuk kariyerim ilerlerken, 2014'te artık işime engel olmaya başladığı için futbolu bıraktım. Umarım Türkiye'de kadın futbolu profesyonel olur ve emek veren bütün hemcinslerim emeklerinin karşılığını alır.

? İyi bir oyuncu olmak istiyorsunuz, bunun için neler yapıyorsunuz?

Evet, iyi bir oyuncu olmaya çalışıyorum. 2011 yılında, kamera karşısına geçtiğimden beri içimde beliren sonsuz istek ve mesleğe ait olma hissi çabamı güçlendirdi. Ben de bir yola çıktığımın farkına vararak kendime sürekli bir şeyler katmam gerektiğini biliyordum. İlk olarak işin mutfağında başladım.

Set ortamına her girdiğimde en ufak detayları, çalıştığım tecrübeli insanları gözlemlemeye çalıştım. Daha sonrasında da ilk fırsatta kamera önü oyunculuk eğitimi aldım.

Şu an eğitim almaya devam ediyorum. Ama şunu da biliyorum ki bu mesleği yaptığım sürece öğrenmem gereken şeyler bitmeyecek, kendimi her zaman bir öncekinden daha da çok geliştirmem gerektiğini düşünüyorum.

ABUR CUBUR ŞÖLENİNE  'HAYIR' DİYEMİYORUM

? Hayranlarınız sizi seksi buluyor, peki siz kendinize bu sıfatı yakıştırıyor musunuz?

Beni seksi buldukları için teşekkür ediyorum. Aslında benim kendimi sadece bir sıfata ait hissetmem gibi bir durum söz konusu değil. Her gün başka bir sıfat koyabilirim, bir sabah çok güzel hissedip başka bir gün güzel hissetmeyebilirim.

Fakat önemli olan kendimi her zaman değerli hissediyor olmam ve herkesin böyle hissetmesini isterim. Bence insan kendini sevip değerli hissettiği zaman etrafındakilere de daha pozitif bakıyor.

? Başka sporlarla da ilgili misiniz? Neler yapıyorsunuz?

Şu an düzenli olarak fitness yapıyorum. Onun dışında maalesef sadece iyi bir izleyici oluyorum.

Aşkı unuttum

BİZİM KADINLARIMIZ İSTERSE YAPAR!

? Beslenme şekliniz nasıl? Ara ara kaçamaklar yapıyor musunuz?

Hafta içi mesai, hafta sonu tatil diyebilirim. Genelde hafta içi besin düzenimi istisnalar dışında bozmuyorum. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum, her şeyden önce beni daha zinde hissettirdiği için yapıyorum bunu. Ama hafta sonu bir fast food, abur cubur şölenine hayır diyemiyorum.

Ertesi gün hemen kardiyo yaparsam da içim çok rahat ediyor.

? Güzellik ritüelleriniz var mı?

Aslında çok fazla ritüelim olduğu söylenemez, haftada bir mutlaka Türk kahvesi peeling'i yapıyorum. 2 veya 3 ayda bir hydrafacial cilt bakımına gidiyorum.

? Yurtiçi ya da yurtdışında plan ve projeleriniz var mı?

Şu an kesin olan hiçbir şey yok... Akışına bıraktım. Yurtdışı için tabii ki hayallerim var. İlk fırsatta eğitimim için gitmek istiyorum.

? Günlük hayatta olmazsa olmazlarınız neler?

Güne hemen iyi bir müzikle başlıyorum. Enerjim genellikle yüksek olur. Ardından filtre kahvemi yapıyorum.

Güne böyle başladığım için ilk ikide bunlar var, arkasından kahvaltım ve spor geliyor. Eğer bunları gerçekleştirmezsem gün içinde eksikliklerini hissediyorum.

? Olimpiyata gidecek olan kadın sporcularımızla ilgili neler söylemek istersiniz?

Hepsiyle ayrı ayrı hepimiz gurur duyuyoruz. En iyi şekilde bizleri temsil edeceklerinden şüphem yok. Bizim kadınlarımız isterse yapar!Hepsine can-ı gönülden başarılar diliyorum. Heyecanla takip edeceğim. Kimseye hemen güvenmemem gerektiğini öğrendim

? Serenay Aktaş hayatına insanları nasıl sokar? Hemen güvenir mi?

Bence öyle bir çağdayız ki, eminim kimse kimseye hemen güvenemiyordur. Her geçen gün yeni tecrübeler ediniyoruz. Ben de bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelerden, birine karşı tüm iyi niyetimle yaklaşmam gerektiğini ama hemen güvenmemem gerektiğini öğrendim. Hayatıma birini sokarken bir Terazi kadını olarak mantığımı ve duygularımı dengelemeye çalışıyorum. Bence insanın bütünüyle sadece tek bir seçeneğe odaklanması yanlış sonuçlar çıkartabilir.

? Aşık olduğunuz zaman nasıl biri oluyorsunuz?

Bu duyguyu yaşamayalı o kadar oldu ki, hatırlayamıyorum... Genel olarak çok fazla değişim gösterdiğim söylenemez. Tatlı tebessümlerim artıyor, hepsi bu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Aşkı unuttum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement