Ayşe Özyılmazel'den Babası Neco'ya 50. Yıl Sürprizi - Son Dakika
Magazin

Ayşe Özyılmazel'den Babası Neco'ya 50. Yıl Sürprizi

Ayşe Özyılmazel\'den Babası Neco\'ya 50. Yıl Sürprizi

Özyılmazel, Neco'nun sanat hayatının 50'nci yılı nedeniyle, Neco'nun yıllar önce Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil ettiği "Hani" adlı parçayı seslendirdi.

03.09.2014 16:12  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Ayşe Özyılmazel, babası Neco'nun sanat hayatının 50. yılı şerefine Neco'nun yıllar önce Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil ettiği "Hani" adlı parçayı tekrar seslendirdi.

ERSAY ÜNER TARAFINDAN YENİDEN ARANJE EDİLDİ

Neco, söz ve müziği Olcayto Ahmet Tuğsuz'a ait olan "Hani" parçasını 1982 yılında ülkemizi temsil ettiği Eurovision şarkı yarışmasında seslendirmişti. 50. yıla özel Ersay Üner tarafından yeniden aranje edilen ve Borusan Flarmoni Orkestrası'nın da eşlik ettiği bu unutulmaz şarkı, Ayşe Özyılmazel tarafından yeniden seslendirildi. Ayşe Özyılmazel'in seslendirdiği parçaya yönetmen Gülşen Aybaba, Pin-up, retro, helenistik gibi 8o'lerden bu yana moda olan birçok konseptle keyifli bir klip hazırladı.

AİLE BOYU KLİP

Çeşme'de çekilen klibin styling çalışmasını İpek Ersoy üstlenirken, birbirinden renkli anların yansıdığı klipte Ayşe Özyılmazel'e kardeşi Leyla Özyılmazel ve babası Neco eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ayşe Özyılmazel'den Babası Neco'ya 50. Yıl Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement