Bir bankanın reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL kazanacak - Son Dakika
Magazin

Bir bankanın reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL kazanacak

Daha önce giyim ve şampuan markalarının reklam yüzü olan oyuncu Serenay Sarıkaya, bu sefer de bir banka şirketi ile anlaşma sağladı. Banka reklamı için iki farklı reklam filmi çekecek Sarıkaya, bu işinden toplam 7 milyon TL kazandı.

27.09.2021 14:09  Güncelleme: 16:35

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Selami Şahin gibi ünlü isimlerle çalışan Akbank, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaştı. İddialara göre 7 milyon TL karşılığında Akbank'ın yüzü olan Sarıkaya, iki farklı reklam filmiyle ekranlarda olacak.

REKLAM FİLMLERİNİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz hafta İzmit'te ilk reklam filminin çekimlerine katılan güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı sır gibi saklanıyor. Komedyen Feyyaz Yiğit'in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacak, yoksa yeni bir kampanyanın yüzü mü olacak henüz bilinmiyor.

Bir bankanın reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL kazanacak
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Bir bankanın reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bulent Cebeci: Allah kimseleri bankaların eline muhtac etmesin inşAllah 33 0 Yanıtla
  • devrim karatına : Oh ne güzel dünya, birileri günlük 70 tl bulamasın, gün boyu tarlada toprak tırmalasın. Böyleleri de bu kadar para kazansın, ondan sonra birileriyle çatır çatır yesin, ne âlâ dünya be arkadaş. 29 0 Yanıtla
  • Crixus : Bankaniz batsin 27 0 Yanıtla
  • Mesut Çelik: Bu 7 milyon banka müşterilerine kart aidati gecikme faizi bildirim ücreti olarak geri dönecek .ne güzel İstanbul 26 0 Yanıtla
  • abdurrahman çetin: Bankanız Batsın inşallah Aamiin. 23 1 Yanıtla

Advertisement