Çeşme Sezonu Açıldı - Son Dakika
Magazin

Çeşme Sezonu Açıldı

Çeşme Sezonu Açıldı

1992 yılında Avrupa Güzeli seçilen Banu Sağnak, hafta sonu Çeşme'de stres attı.

04.06.2013 06:03  Güncelleme: 10:31

'Avrupa'ya ilk ben girdim'

1992 yılında Avrupa Güzeli seçilen Banu Sağnak, hafta sonu Çeşme'de stres attı. Mankenlikten reklam sektörüne geçen Sağnak, sevgilisi ünlü voleybol antrenörü Aykut Lale ile Marrakech'de dinlendi. Denize girmeyi tercih etmeyen tescilli güzel, "Türkiye AB'ye giremedi ama ben Avrupa'ya 1992 yılında girdim" diye konuştu.

Yağmur sonrası yürüyüş

Önceki gün Çeşme'de yağan yağmurun ardından kendisini Alaçatı sokaklarına atan ünlü sörfçü Bora Kozanoğlu, "Hava rahatladı, ben de yürüyüş yaparak bu güzel ve serin havanın tadını çıkartmak istedim" dedi.

'Joker' tatilde

'Bez Bebek' dizisindeki 'Joker' rolü ile tanınan oyuncu Mehmet Usta, Çeşme'de stres attı. Aya Yorgi Koyu Paparazzi Beach Clup'ta gün boyu kitap okuyan Usta, sıcaktan bunaldıkça da denize girdi.

'Bu yaz bomba gibiyim'

Geçtiğimiz yaz özel hayatında fırtınalar kopan Berna Özkan, yaz sezonunu Çeşme'de açtı. Arkadaşları tatil yapan Özkan, "Bu yaz bomba gibiyim ve moral doluyum" diyerek objektiflere poz verdi.

Şentürk ailesi yorgunluk atıyor

Futbolcu Semih Şentürk, eşi Pınar Hanım ve kızı Naz ile birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Yorgunluk atmak ve stresten arınmak için Çeşme'yi tercih ettiklerini söyleyen Şentürk; bir süre yürüyüş yaptıktan sonra ailesiyle birlikte Dost Pide'de yemek yedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çeşme Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement