çiftli canlı yayın - Son Dakika
Magazin

çiftli canlı yayın

çiftli canlı yayın

Spora olan tutkusu, güçlü kalemi ve sunduğu keyifli programları ile tanınan sunucu, yazar, wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu, eşi Cihan Alpay ile birlikte yazar Şebnem Burcuoğlu'nun instagram canlı yayın konuğu oldu.

11.05.2020 11:14

Türkiye'yi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün etkilerini hafta içi yaptığı canlı yayınlarla eğlenceli hale getiren Ece Vahapoğlu, bu kez yazar Şebnem Burcuoğlu'nun canlı yayınında takipçileri ile buluştu. Yayında eşi Cihan Alpay ile tanışma ve ardından nasıl evlilik kararı aldıklarının hikayelerini anlatan Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay çifti, samimi bir ortamda instagram takipçilerine keyifli dakikalar yaşattı.

Evlilik koşusu

"Cihan'la koşuya giderken uçakta tanıştık. Yanyana koltuklara denk gelmiştik. Makyajsız, eşofmanla ve önceki akşam sunuculuğumdan kalan topuz saçla uçağa bindim. Ama Cihan uçağa binmeden önce bana sürekli baktığını farketmiştim uçağa bindiğimde bir baktım yan koltuğumda Cihan ben o esnada kız arkadaşlarımla mesajlaşıyordum Cihan daha sonra bana konuşmak için bir şeyler sordu ben kısa cevaplarla geçiştirdim daha sonra Antalya da koşularımızı yaptık koşu sonrası Cihan tekrar yanıma geldi o esnada ortak arkadaşlarımız çıktı sohbet muhabbet edildi akşam ortak arkadaşlarla beraber yemek için anlaşıldı ama arkadaşların işleri çıkınca yemeği Cihan'la baş başa yedik o akşam yemek esnasında epey bir sohbet ettik ve ertesi gün İstanbul'a geri döndük İstanbul dönüşü sonrası Cihan'la mesajlaşmaya başladık ve beni yemeğe davet etti.& ;

Çoçuğunun babası karşında

"O hafta yemeklere çıktık, bir hafta sonra da çıkmaya başlamıştık. İlk akşam yemeğimizde ben spor ve spiritüel yaşama adanmışlığımla artık sadece aile kuracağım bir ilişkiye olumlu baktığımı ve anne olarak çocuk sahibi olmayı istediğimi söylediğimde Cihan "çocuğunun babası karşında" dedi. Daha ilk gün böyle söyledi. Bakın 5 yıl sonra doğru çıktı."

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin çiftli canlı yayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement