En Sonunda Ailelerini Tanıştırdılar - Son Dakika
Magazin

En Sonunda Ailelerini Tanıştırdılar

En Sonunda Ailelerini Tanıştırdılar

Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Selen Soyder, Roma tatili ardından soluğu Çeşme'de alarak, ailelerini tanıştırdı.

09.07.2012 11:51  Güncelleme: 14:32

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Selen Soyder, ilişklerini bir adım daha ileriye taşıyarak durumu ciddileştirme kararı aldı. Uzun süredir birlikte tatil yapan ikili Roma tatili ardından soluğu Çeşme'de alarak, ailelerini tanıştırdı.

Tolgahan Sayışman, model Serenay Sarıkaya ile uzun bir süre devam eden birlikteliklerini noktaladıktan sonra 'Lale Devri' isimli dizide eşini oynayan Selen Soyder ile birlikte olmaya başlamıştı. Bu ilişkilerini twitter üzerinden hayranlarına duyuran ikili anlaşılan o ki evliliğe doğru ilerliyor.

Çünkü ikilinin Roma tatili dönüşü yaptıkları ilk şey aileleri devreye sokmak oldu. Çeşme Dalyan Köyü'ne gelen Soyder ve Sayışman aileleri 'Körfez Marin Restoran'da Tbir araya geldi..

Bu durum ikilinin evlilik yoluna girdiği şeklinde yorumlanırken, aileler yemek masasında sohbet etti. Yoldan geçen hayranlarının "Allah tamamını erdirsin" sözlerine karşılık veren Sayışman ve Soyder, "İnşallah" demekle yetindi. Çiftin önümüzdeki aylarda nişan yüzüklerini takmayı planladığı ifade edildi.

EN SON İSTANBUL'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Geçtiğimiz hafta İtalya'da romantik tatil yapan ikili önceki akşam da Arnavutköy'de el ele görüntülenmişti.

Aşklarını saklamaktan çekinmeyen ikili den Tolgahan Sayışman'ın sevgilisi Selen Soyder için çiçekçiden gül alması dikkat çekti. Sorular sorulara cevap vermek yerine ikili, "Her şey ortada konuşacak bir şey yok. Allah mutluluğumuzu bozmasın" diyerek Sayışman'a ait Porshe marka araca binip mekandan uzaklaştılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin En Sonunda Ailelerini Tanıştırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement