Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek! - Son Dakika
Magazin

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Sahnedeki stand-up performansı ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın özel hayatıyla ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Sultan San ile aşk yaşayan Hasan Can Kaya'nın sevgilisinden 6 yaş küçük olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

04.05.2021 16:02  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YouTube'da çıkış yakaladıktan sonra Exxen'e transfer olan 'Konuşanlar'ın yıldızı Hasan Can Kaya, son ayların en çok merak edilen isimlerinin başında yer alıyor.

YAŞ FARKINI SORUN ETMİYORLAR

Snob Magazin'in haberine göre; Özel hayatı merak konusu olan Hasan Can Kaya hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı. Uzun süredir Sultan San ile aşk yaşayan Hasan Can Kaya'nın sevgilisinden tam 6 yaş küçük olduğu öğrenildi.

Hasan Can Kaya ile Sultan San'ın aradaki yaş farkını kafaya takmadığı ifade edildi.

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

EVLİLİK KONUSUNDA ACELECİ DEĞİLLER

Hasan Can Kaya'nın sevgilisinden 6 yaş küçük olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. İkilinin evlilik konusunda aceleci davranmayacağı gelen bilgiler arasında.

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San son günlerin en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Kaya'nın sürekli olarak adından söz ettiği Sultan San, BKM projelerinde de yer aldı.

Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov gibi komedi şovlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, şimdilerde "Konuşanlar" programında yönetmen olarak görev alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Sultan San, genellikle komedi şovlarında yönetmenlik, yardımcı yönetmenlik ve konuk oyunculuk yaptı.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumludur. Yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen Hasan Can Kaya, liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini seçerek tiyatroya yöneldi.

Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya "1 Erkek 1 Kadın" dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş'ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya'nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek!

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San hakkında şaşırtan gerçek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aa: Sultan abla akrabamız. Hep mutlu olsunlar 3 1 Yanıtla
  • Aaa: Aslen malatyalı hasan can kaya 2 1 Yanıtla
  • Erhan Karaman: Beğenerek takip ettiğim ve pandemi döneminde bize verdiği pozitif enerji ile çok ama çok etmek isteğim muhteşem insana ömür boyu başarılarının devamını diliyorum. Teşekkürler Hasan Can 1 1 Yanıtla

Advertisement