Havalimanına Ünlü Akını - Son Dakika
Magazin

Havalimanına Ünlü Akını

Havalimanına Ünlü Akını

2012'ye İstanbul dışında çalışarak ya da tatil yaparak giren birçok ünlü isim önceki gün şehre döndü.

03.01.2012 06:03

Atatürk Havalimanı önceki gün yılbaşını İstanbul dışında geçiren birçok ünlünün akınına uğradı. Yeni yıla çalışarak ya da yurt dışında tatil yaparak giren ünlüler; ayaklarının tozuyla indikleri havalimanında görüntülendi. İşte havaalanı ünlüleri ve açıklamaları:

İKİ ARABA DOLUSU VALİZ

10 kişilik bir ekiple İrlanda'ya tatile giden usta tiyatrocu Haldun Dormen, "Eğlenceli bir tatil oldu. Hava tahmin ettiğim kadar soğuk değildi" diye konuştu.

Oyuncu Şahnaz Çakıralp'le boşanma aşamasında olan Prof. Dr. Murat Öncel; tatil için gittiği yurt dışından kızlarıyla döndü. İki araba dolusu valizle görüntülenen Öncel; "Hepsi benim değil; yurt dışından siparişler vardı, onları getirdim" dedi.

Yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Rafet El Roman; 2012'ye kızlarıyla birlikte girememenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

DEMET'E PARFÜM...

Hamburg konserinden dönen Alişan; kısa süreli aşk yaşadığı, dostu Demet Akalın'ın vokalisti Seda Önder'in işten kovulmasıyla ilgili "Benimle alakası yok. Demet'le anlaşamamışlar" açıklamasını yaptı. Akalın'a parfüm aldığını söyleyen şarkıcı "Hediye almasaydım, dilinden kurtulamazdım" dedi.

Almanya'da performans sergileyen DJ Burak Yeter, sevgilisiyle görüntülendi. Yeter "Çok güzel bir etkinlik oldu" dedi.

EVLENDİK MUTLUYUZ!

Yeni yıla Kıbrıs'ta giren Cenk Eren ve Suzan Kardeş; havalimanında kol kola görüntülendi. Eren, gazetecilere "Evlendik, çok mutluyuz" diyerek espri yaptı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Havalimanına Ünlü Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement