Kasapoğlu, Kördüğüm'ün Klip Çekimlerini Tamamladı - Son Dakika
Magazin

Kasapoğlu, Kördüğüm'ün Klip Çekimlerini Tamamladı

Kasapoğlu, Kördüğüm\'ün Klip Çekimlerini Tamamladı

İzmir'de yaşayan Hatay Kırıkhanlı sanatçı Kadir Kasapoğlu, yeni albümünün çıkış parçası olan 'Kördüğüm' isimli şarkısının klip çekimlerini tamamladı.

28.04.2014 12:54

İzmir'de yaşayan Hatay Kırıkhanlı sanatçı Kadir Kasapoğlu, yeni albümünün çıkış parçası olan 'Kördüğüm' isimli şarkısının klip çekimlerini tamamladı.

Kadir Kasapoğlu, sözleri ve müziği kendisine ait "Kördüğüm" şarkısına klip çekmek için İzmir'in Seferihisar ilçesine geldi. Başarılı sanatçının klibinde BGB Tekstil ve Nazar Boncuğu restoranlarının sahibi İzmirli işadamı Mehmet Ali Demirkaya ve İzmirli başarılı oyuncu Selin Hırçın eşlik etti. Ayberk Özsoy ve Arif Çayan yönetmenliğinde Caria Production tarafından çekilen klip akşam saatlerine kadar devam etti.

Seferihisar'ın tarihi mekanları ve sahilinde yapılan klip çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. Napamod by Kasapoğlu Deri A.Ş'nin sponsor olduğu klibinin ilk çekimlerini Seferihisar'da yapan Kadir Kasapoğlu, şöyle konuştu: "Klibimizi İzmir'in incisi Seferihisar'da çekmeyi tercih ederek bu güzel ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak istedik. Çekimlerimiz sırasında ekibimize yardımcı olan Seferihisar halkına ve benim çok değerli dostum Mehmet Ali Demirkaya'ya teşekkür ediyorum."

Klibin bir ay içerisinde müzik kanallarında yerini alacağını ve TOP 10'a aday bir klip olduğunu belirten Kasapoğlu, Kördüğüm şarkısında tarzını yenilediğini ve Batı aranjesi kullandığını belirtti. Kasapoğlu, "Kördüğüm şarkısı kendi hayatımdan esinlenerek yaptığım bir şarkıdır ve benim için çok önemli bir şarkıdır" dedi.

Klip çekimlerini Kadir Kasapoğlu'nun sanatçı dostları Taner Solak ve Çılgın Cemal de izledi. Yakın dostu Kadir Kasapoğlu'nun bu güzel projesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Mehmet Ali Demirkaya, "Kadir güzel bir projeye imza attı, biz de elimizden geleni yaptık ve güzel bir çalışma oldu" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kasapoğlu, Kördüğüm'ün Klip Çekimlerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement