Kaynanalar'ın Tijen'i, Kanser Hastalarına Moral Verdi - Son Dakika
Magazin

Kaynanalar'ın Tijen'i, Kanser Hastalarına Moral Verdi

Kaynanalar\'ın Tijen\'i, Kanser Hastalarına Moral Verdi

Kaynanalar dizisinin unutulmaz oyuncusu Sevda Aydan, İzmir’de onkoloji hastalarına moral verdi.

28.12.2015 10:16

Kaynanalar dizisinin unutulmaz oyuncusu Sevda Aydan, İzmir'de onkoloji hastalarına moral verdi. Tijen rolüyle tanınan sanatçı Aydan ve oğlu, onkoloji hastalarına yeni yılda sağlık diledi.

İzmir Kahramanlar'daki Özel Ege Onkoloji Radyoterapi Merkezi, hastaları ve çalışanları için yeni yıl partisi düzenledi. Etkinliğe, meme kanserine yakalandıktan sonra merkezde tedavi görüp sağlığına kavuşan ünlü sanatçı Sevda Aydan (85) ve oğlu Ege Aydan da katıldı. 1974 yılında TRT ekranlarında seyircinin karşısına çıkan ve beğenilen Kaynanalar dizisinde Tijen rolünü üstlenen Sevda Aydan, yılbaşı partisinde sempatik tavrı ve neşesiyle onkoloji hastalarına moral verdi. Hastalarla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu anlatan Aydan, "Bu kötü hastalıktan bütün insanların kurtulmasını diliyorum" diye konuştu. Kokteylin ardından merkez yetkilileri, doktorlar ve Sevda Aydan birlikte yeni yıl pastasını kesti. Merkezin genel müdürü Mustafa Gökçe, "Tüm Ege Onkoloji camiasına, burada tedavi gören hastalarımız için Allah'tan şifa diliyoruz. Onların sağlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hastalarımız ve yakınlarına en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Merkezimizde tedavi olan Sevda Aydan da aramızda ve sağlığına kavuştu" dedi.

EN UZUN SÜRE YAYINLANAN DİZİ

Türkiye'de sitkomun ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Kaynanalar, 1974 yılının mayıs ayında TRT ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide, Anadolu'dan Ankara'ya göç eden Nuri Kantar ve ailesinin büyükşehirin kurallarına ayak uydururken kendi geleneklerinden uzak kalmama çabası anlatıldı. 1997 yılında ilk defa TRT ekranlarının dışında, Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Kaynanalar ve kahramanları, geçen yıllarla birlikte değişen zamana, teknolojiye de ayak uydurmayı ihmal etmedi. Kaynanalar, Türk televizyonlarında en uzun süre yayınlanan dizi oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kaynanalar'ın Tijen'i, Kanser Hastalarına Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement