Kim, Kızının Kıskançlığı Yüzünden Oğlunu Emzirmekten Vazgeçmiş - Son Dakika
Magazin

Kim, Kızının Kıskançlığı Yüzünden Oğlunu Emzirmekten Vazgeçmiş

Kim Kardashian, kızı North West'in kıskançlığı yüzünden beş aylık oğlu Saint'i emzirmekten vazgeçtiğini açıkladı.

19.04.2016 12:38  Güncelleme: 14:34

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, sunuculuğunu kız kardeşi Khloe Kardashian'ın yaptığı 'Kocktails with Khloe' adlı programda iki küçük çocukla başa çıkmanın zorluklarını anlattı. Kim'in kocası Kanye West ile katıldığı programın diğer ünlü konukları Chrissy Teigen ve John Legend'di.

"OĞLUM SAİNT'İ EMZİRİRKEN KIZIM ÇOK AĞLIYORDU"

Khloe ablası Kim'e yeğeni Saint'i hala emzirip emzirmediğini sorduğunda ünlü yıldız; "Hayır. North West buna engel oldu. Saint'i emzirmeye başladığımda çok ağlıyordu ve onu kucağımdan çekmeye çalışıyordu. North West çok kıskanç. Küçük süt kabının içine pipet koyup sütyenimin içine yerleştiriyordu. kardeşi Saint emerken o da süt kabından süt içiyordu." sözleriyle soruya cevap verdi.


KIZI, KARDEŞİNİN BESLENMESİNE ARTIK KIZMAYACAĞINI SÖYLEMİŞ

Kim Kardashian, kızının kıskançlık krizlerinden bir süre sonra kendisine gelerek; "Anne, artık kızmayacağım. Erkek kardeşimi emzirebilirsin, artık ağlamayacağım deyince ben de ona 'bak tatlım, sütüm kesildi artık' diyerek cevap verdim" şeklinde açıklama yaptı.


AFACAN NORTH, BABASININ TELEFONUNU TUVALETE ATIP SİFONU ÇEKMİŞ

Kardashian ayrıca kızı North'un babası Kanye'in telefonunu klozete atarak üstüne sifon çektiğini anlattı. Tuvalete atılan telefonda Kanye'nin yeni albümü 'Life of Pablo'ya ait solo bir kaydın bulunduğunu açıklayan Kim, bu kaydın geri getirilemediğini ifade etti. Bu sözler üzerine Kanye West, "Apple dahileri yeterince dahi değilmiş" diyerek lafa daldı. Kim son olarak, kocasının, kızı North'a yaptığı yaramazlıktan ötürü kızmadığını belirtti.

Kim'in görkemli yaşamından kareler;

Kim, Kızının Kıskançlığı Yüzünden Oğlunu Emzirmekten Vazgeçmiş

Son Dakika Magazin Kim, Kızının Kıskançlığı Yüzünden Oğlunu Emzirmekten Vazgeçmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gizem: Göğüsleri bozulmasın diyedir kesin küçük kızı alet etmesin salak kadın 13 1 Yanıtla
  • ...: uzun zamandır haber olacak bir halt bulamadı, bunu uydurdu. istese her türlü emzirir.başkalarından fırsat bulamamıştır. 8 1 Yanıtla

Advertisement