Levent Kırca'nın Oğlu, Babasının Borcunun Ödemek İsteyen Kişiyi Reddetti - Son Dakika
Magazin

Levent Kırca'nın Oğlu, Babasının Borcunun Ödemek İsteyen Kişiyi Reddetti

Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca, babasının borcunun ödemek isteyen ve mirasına talip olan İzmir'de yaşayan mimar Remzi Akdemir'i "Biz babamıza sahip çıkıyoruz" diyerek reddetti.

30.03.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Ekim 2015 tarihinde tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın çocuklarından Umut ve Ayşe Kırca babalarının mirasını reddetti.

400 BİN LİRA BORCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Dört çocuğu olan Kırca'nın dün çevresine ve bankalara 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıkmış ve çocuklarının bu yüzden reddi mirasa başvurdukları konuşulmuştu. Bugün ise İzmirli bir vatandaşın Levent Kırca'nın mirasını sahiplenmek istediği haberleri gündeme geldi.

İZMİRLİ MİMAR DOĞRULADI

İzmir'de yaşayan mimar Remzi Akdemir, çıkan haberleri doğruladı. Reklam yapma peşinde olmadığını söyleyen Akdemir (52), bunun hepimizin görevi olduğunu belirtti.

OĞULCAN KIRCA İLETİŞİME GEÇTİ

Remzi Akdemir'in borçları sahiplenmek istediği haberleri çıktıktan sonra, Kırca ailesinden Akdemir'e ulaşan ilk isim Oğulcan Kırca oldu. Teşekkürlerini sunan Oğulcan Kırca; "Biz babamıza sahip çıkıyoruz" diyerek, Akdemir'i dolandırılma ihtimaline karşı uyardı.

Babasının borcu olmadığını belirten Oğulcan Kırca, Akdemir'i İstanbul'da tanışmaya davet etti. Akdemir, yarın İstanbul'a gelip, usta oyuncunun oğlu Oğulcan Kırca'yla buluşacak.

Levent Kırca\'nın Oğlu, Babasının Borcunun Ödemek İsteyen Kişiyi Reddetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Levent Kırca'nın Oğlu, Babasının Borcunun Ödemek İsteyen Kişiyi Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • can: Adi şarlatanlar.Hem red et hem de kabul etme.O zaman bütün borcunu odeyeceksiniz. 18 13 Yanıtla
  • DADAŞ: duva etmeyın bu inaçsız vatan hayinine 11 14 Yanıtla
  • chp,li: levent kirca koyu chp,lidir,tek cözüm chp,lilerin borclarini ödemesi gerekir. 22 1 Yanıtla
  • Seda_42: Ozaman kendin ödeyeceksin cocuk 20 1 Yanıtla
  • Beygo: Ölmüş adamı ve acılı ailesini rahat bırakın. Politik düşüncesi, yaşam tarzı ne olursa olsun bir faniydi. Topraktan geldi toprağa gitti. Hepimiz geldik gideceğiz. Amentü.... 16 3 Yanıtla
  • Kenan bal: Levent Kırca degerli sanatçıdır.o namaz oruçla değil sahte göstermrliklere söylemiştir 5 7 Yanıtla
  • Cash: Benimde borcumu odetin la 11 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 2 7 Yanıtla
  • behçet: Mimar efendi bu hepimizin görevi diil senin bile diil,senin bir görevin varsa oda fakir fukaranın borcunu ödemek,hasta çocuklar var ilaç alamayanlar var,yurtdışından pahalı mamalar getiremeyen küçücük metabolizma hastaları var,ayrıca bu tanışma muhabbeti hiç hoşuma gitmedi burnuma pis kokular geldi,medya kimse duymasinda gizli sakli aramızda halledelim misali... 7 2 Yanıtla
  • kadir y: adamın ôlüsü bile dert borçlu yedi hurmaları .milyonlar kazandı ama tutmadı yedi içti 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement