İsmail Hacıoğlu'nun iki karakteri canlandırdığı Mahkum dizisi başlıyor - Son Dakika
Magazin

İsmail Hacıoğlu'nun iki karakteri canlandırdığı Mahkum dizisi başlıyor

FOX TV ekranlarında bu akşam ilk kez yayınlanacak olan Mahkum dizisi kadrosu ve konusuyla merak ediliyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun olduğu dizi "Innocent Defendant" dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek.

14.12.2021 10:56  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in uyarladığı ve kadrosunda Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor.

MAHKUM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Onurlu bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut; Türkiye'nin en güçlü ailelerinden Yesariler'in oğlu Barış Yesari'nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir.

İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat'la karşı karşıya gelir. Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.

Her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat'ın hayatı, bir gecede kabusa dönüşür. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açar. Zeynep'in ve kızı Nazlı'nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır. Fakat Fırat geriye dönük hiçbir şey hatırlamaz…

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

İsmail Hacıoğlu,

Onur Tuna,

Seray Kaya,

Melike İpek Yalova

Hayal Köseoğlu

İsmail Hacıoğlu\'nun iki karakteri canlandırdığı Mahkum dizisi başlıyor

Son Dakika Magazin İsmail Hacıoğlu'nun iki karakteri canlandırdığı Mahkum dizisi başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement