O Nasıl Silikon Öyle! - Son Dakika
Magazin

O Nasıl Silikon Öyle!

O Nasıl Silikon Öyle!

Dünyanın dört bir yanından sosyetenin bir araya geldiği organizasyona Hande Acar'ın dudakları damga vurdu.

09.07.2012 12:03  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz ve Ege'nin en güzel koylarından biri olan Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda yer alan The Residences at Mandarin Oriental otelinde geçtiğimiz akşam büyük bir davet düzenlendi.

Dünya çapında birçok ödüle sahip ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından özel olarak tasarlanan The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın dört bir yanından gelen sekiz yüzü aşkın seçkin konuğu, olağanüstü bir davet ile ağırladı.

Milliyet'in haberine göre; Astaş'ın davetine eşi Erdinç Acar ile katılan ve projeyi yakından inceleyen Hande Acar'ın dudaklarına taktırdığı silikonların büyüklüğü görenleri şok etti.

ESTETİK MAĞDURU ÜNLÜLER

AYDIN

Yurt dışından kesin dönüş yaptığını söyleyen Aydın geçtiğimiz ay yüzünden ameliyat olacağını açıklamıştı.

Aydın yüzüyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Zamanında yüzümle ilgili bir problem yaşadım. Çok büyük şanssızlık. Bazılarında oluyor maalesef. Yüzüme enjekte edilen dolgular alerji yaptı. Yüzüm morardı. Yüzümdeki kan dolaşımında sorun yaşıyorum. O yüzden yüzüm şiş duruyor. Bunları kazıyacaklar. Benim sürekli yüzümle oynadığımı düşünüyorlar ancak beş yıldır yüzüme elimi sürmüyorum. Şimdi kısa bir ameliyat geçireceğim. Ondan sonra projelerime devam edeceğim."

SEVDA DEMİREL

Türkiye'nin ilk silikonlu ünlüsü olarak adını duyurmuştu Sevda Demirel. Sonra silikonları patlayınca bu yüzden de günlerce dönemin gazetelerinin magazin sayfalarında yer almıştı.

Demirel göğsündeki silikonlardan asla vazgeçmedi. Hatta sonra yüzüne ve dudaklarına da silikon takviyesi yaptırdı.

Ama geçen yıl yüzündeki ve dudaklarındaki bu takviyeleri çıkattırdı. Operasyonun ardından "yıllardır taşıdığı bu yükten kurtulduğu için" mutlu hissettiğini söyledi.

ASUMAN KRAUSE

Asuman Krause de göğsündeki silikonlar patlayınca zor durumda kaldı bir dönem. Hatta Krause'nin silikonları operosyandon sadece 1 ay sonra kullanılmaz hale geldi

Morali bozulan Krause soluğu doktorda aldı ve yeni bir operasyon için bıçak altına yattı.

AYSU BACEOĞLU

Manken Aysu Baceoğlu da göğüslerine taktırdığı silikonlar yüzünden başı derde giren ünlülerden...

Eski manken bir dönem yenilenmesi gereken silikonlarını ihmal ettiği için sol göğsündeki silikon patlamış ve ikinci bir operasyon geçirmek zorunda kalmıştı. Hatta Baceoğlu o dönemde "sevgilisi yüzünden silikonları patladı" haberlerini yalanlamış "Sevgilimin bu işte bir suçu yok" demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin O Nasıl Silikon Öyle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement