Sahnelere Yıldız Yağdı - Son Dakika
Magazin

Sahnelere Yıldız Yağdı

Sahnelere Yıldız Yağdı

Yeni yılı sahnede karşılayan ünlüler, kırmızı kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

02.01.2012 06:03

DEMET AKALIN/HILTON CONVENTION HALL

DEMET'E 'NOEL ANNE' DANSÇI

Demet Akalın; yılbaşı gecesi sahneye kırmızı sırt dekolteli bir elbiseyle çıktı; kırmızı-beyaz kostümlü dansçılar da ona eşlik etti. Yeni yılın ilk dakikalarına şampanya yudumlayarak giren ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevgilisi Okan Kurt da Akalın'ı sahnenin önündeki locadan izledi.

BÜLENT ERSOY/NOSSA COSTA

KIRMIZILI DİVA KADEH KIRDI

Bülent Ersoy; yeni yılı Ataköy Marina'daki Nossa Costa adlı mekanda karşıladı. Nur Yerlitaş'a hazırlattığı kırmızı elbisesiyle göz kamaştıran Bülent Ersoy, şarkılarını sevgilisi Berk Yılmaz'ın gözlerinin içine bakarak söyledi. Yeni yıla iki dakika kala sahneye çıkan Diva; 2012'yi şarkı söyleyerek karşıladı. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde elindeki rakı kadehini yere atarak kıran Ersoy üç saat boyunca sahnede kaldı.

BENGÜ/HARBİYE KONGRE MERKEZİ

YALNIZLARA AŞK DİLİYORUM

Bengü; önceki akşam Harbiye Kongre Merkezi'nde sahneye çıktı. Derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, sahne önünde fotoğraf çeken gazetecilere frikik vermemek için çaba harcadı. Yeni yıla yeni şarkısı 'Aşkım' ile giren Bengü; elindeki çalar saat ile geri sayım yaptı. Sahnede yaklaşık üç saat kalan şarkıcı, kendisinin çok iyi bir aşk hayatı olduğunu belirterek "Yalnızlara aşk diliyorum" dedi.

SEDA SAYAN/WOW OTEL

İYİ Kİ DOĞDUN SEDA!

Seda Sayan da yılbaşı şerefine kırmızı derin yırtmaçlı bir kıyafet giydi. Kendisiyle aynı sahneyi paylaşan Fatih Ürek ile türkücü Hasan Yıldırım'ın doğum günü sürprizi ise Sayan'ı çok duygulandırdı. Sahnede pasta kesen ünlü şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Fatih Ürek de zaman zaman Sayan'ın bacağına dokunarak "Aman Allah'ım bu ne?" diye espri yaptı.

HÜLYA AVŞAR/GÜNAY RESTAURANT

ZEHRA'NIN BOYU ESPRİ KONUSU!

2012'nin ilk dakikalarını kızı Zehra Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar; sahneye çağırıp öptüğü Zehra'ya "Öyle çok da yanımda durma. Senin yüzünden boy kompleksi yapıyorum" diye takıldı. Sahneye Swarovski taşlarla süslü bir taçla çıkan Avşar; eski ve yeni şarkılarından oluşan geniş repertuvarıyla konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ZİYNET SALİ/HOLIDAY INN AIRPORT

HEM COŞTU HEM COŞTURDU

Holiday Inn Airport'ta sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Ziynet Sali, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendirdi. Program boyunca hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Sali, hareketli performansıyla coşturdu.

EDA-METİN ÖZÜLKÜ/KLASSIS OTEL

EŞİYLE SAHNEDE

Eda- Metin Özülkü çifti, yılbaşı gecesi müzik ziyafeti çekti. Yeni yılda besteye ağırlık vereceklerini söyleyen ünlü çift; "Çocuklarımıza en güzel miras bestelerimiz" dedi.

KENAN DOĞULU/GRAND CEVAHİR OTEL

YENİ YILDA AŞIK OLMAK EVLENMEK İSTİYORUM

Kenan Doğulu, yeni yıla 8 bin kişiyi eğlendirerek girdi. Programını bir saat uzatan ünlü şarkıcı, üç saat boyunca üç kıyafet değiştirdi. Yeni yılda aşık olmak istediğini söyleyen Doğulu, "2012'de paylaşımcı bir Kenan görebiliriz. Evlenmek istiyorum ama evlenmek beni sakinleştirecekmiş gibi hissediyorum" dedi. Ünlü şarkıcı, Ajda Pekkan'ın müziği bırakacağı dedikodularıyla ilgili de şunları söyledi: "Ajda Pekkan müziği bırakmasın. Ben Teoman'ı da ikna etmeye çalışıyorum. Teoman'la sürekli olarak dönmesi için konuşuyorum. Ajda Pekkan bırakırsa müzik piyasası sarsılır!"

SİBEL CAN/Ankara MARRIOTT OTEL

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Yeni yılı başkentte karşılayan Sibel Can; Nur Yerlitaş imzalı, Swarovski taşlarla süslü kostümüyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Mekanı tıklım tıklım dolduran ünlü şarkıcı, konukların yeni yılını şöyle kutladı: "Her şeyin başı sağlık. Yeni yılın herkese sağlık, sonra mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

ASENA/POLAT RENAISSANCE OTEL

YILBAŞI DANSÖZÜ

Süryani Vakfı'nın, Polat Renaissance Otel'de düzenlediği yılbaşı eğlencesi hareketli geçti. Murat Kurşun'un şarkı söylediği geceye, Asena da oryantal olarak renk kattı. Yeni yılda bekarlara evliliği tavsiye eden Asena; transparan kıyafetiyle büyüledi. Yeni yıla dakikalar kala Topkapı Eresin Otel'e geçen Asena; oryantal şovuna orada devam etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sahnelere Yıldız Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement