Tarkan Yarı Kayserili İmiş - Son Dakika
Magazin

Tarkan Yarı Kayserili İmiş

Tarkan Yarı Kayserili İmiş

Tarkan ve Manga Kayserili hayranlarıyla buluştu.

04.07.2011 10:50  Güncelleme: 11:13

Fanta Gençlik Festivali konser serisi kapsamında Tarkan ve Manga Kayserili hayranlarıyla buluştu. Manga yeni çıkacak albümden şarkıların yanısıra sürpriz yaparak yeni şarkısını da hayranlarıyla paylaşırken, Tarkan'ın "Ben yarı Kayseriliyim. Bunu biliyor musunuz' Annem Kayserili, babam İzmirli'' açıklaması 40 bin kişiden alkış aldı.

Sümer Vali Nihat Canpolat 2 Nolu sahada gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali'nde sahneye ilk olarak Manga çıktı. Heavy Metal İşareti yaparak şarkılara eşlik eden Manga hayranlarına yeni albümlerinin hazır olduğunu müjdeleyen Manga, "Yeni albümümüzde son iki kasetteki şarkıların farklı versiyonlarını dinleyeceksiniz. Ama bugün size sürpriz yaparak yeni şarkımızı seslendireceğiz" dedi. Manga, hayranlarıyla birlikte "Rezalet çıkarsınlar" şarkısını seslendirdi.

Daha sonra Tarkan, sahneye asansörle alevler içinde müthiş sahne tasarımı ile hayranlarının karşısına çıktı. Tarkan'ın seslendirdiği tüm şarkılarda 40 bin kişilik stat da adeta düet yaptı.

Tarkan'la dans eden, şarkı söyleyen Kayserililer, mega starın'''Ben yarı Kayseriliyim. Bunu biliyor musunuz' Annem Kayserili, babam İzmirli''' açıklamasına alkışlarla karşılık verdi.

KAYSERİ'DE SÜRPRİZ OLMADI

Daha önceki kentlerde son şarkısını seslendirdikten sonra hayranları dağılırken "Bi daha bi daha' şarkısıyla yeniden sahneye fırlayan Tarkan sürprizini Kayseri'de yapamadı.

Manga ve Tarkan'ın ilk iki ve son parçalarından görüntü alınmasına izin verilen gazeteciler de, Tarkan, yeniden sahneye çıkamayınca son şarkıyı çekemedi. Yetkililer, Kayseri Valiliği'nin konser için 23. 00'e kadar izin verdiğini, süre aşıldığı için de Tarkan'ın şon şarkısını seslendiremediğini belirttiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Tarkan Yarı Kayserili İmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement