Trabzon'da Diziye Afişli Destek - Son Dakika
Magazin

Trabzon'da Diziye Afişli Destek

Trabzon\'da Diziye Afişli Destek

'Benim İçin Üzülme' dizisine Trabzonspor taraftarından pankartlı destek.

03.12.2012 06:03  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzleyiciler, atv ekranlarında yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' dizisini büyük bir beğeniyle takip ediyor. Kürt kökenli 'Buke' ve Laz kökenli 'Niyazi'nin aşkını anlatan dizinin ilk bölümlernideki hüzünlü bir gelişme izleyiciyi ekran başına kilitledi.

'Buke'nin amcasının oğlu tarafından vurulan 'Niyazi'nin kardeşi 'Ahmet'in öldürülmeden önce Trabzonspor'un seçmelerine katılmış olması, Karadenizli izleyicileri etkiledi. Trabzonlu taraftarlar diziye ve 'Ahmet'e olan sevgilerini geçtiğimiz günlerde oynanan Trabzonspor- Şanlıurfa maçında, üzerinde 'Ahmet seçmeleri değil kalbimizi kazandı-'Benim İçin Üzülme' yazılı pankart açarak gösterdi.

DİZİNİN KADROSU ÇOK ZENGİN

Benim İçin Üzülme dizisinin kadrosunda Rana Cabbar, Beyazıd Gülercan, Sacide Taşaner,Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur, Necmeddin Çobanoğlu, Yasemin Büyükağaoğlu gibi usta isimlerin yanı sıra Öykü Çelik, Fulya Zenginer, Selin Şekerci, Tansel Öngel ,Çağlar Ertuğrul gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği dizinin hikayesi ise Mahsun Kırmızıgül'e ait. Kırmızıgül aynı zamanda dizinin genel yönetmenliğini de yapıyor. Çekimleri Kars, Batum ve Hopa'da gerçekleşecek olan Benim İçin Üzülme'nin yönetmenliğini ise genç yönetmen Serkan Birinci yapıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Trabzon'da Diziye Afişli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement