Zerrin Özer, Polisler İçin Söyledi - Son Dakika
Magazin

Zerrin Özer, Polisler İçin Söyledi

Zerrin Özer, Polisler İçin Söyledi

Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Denizli'de sahne alan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, polisleri coşturdu.

13.04.2013 13:41

Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Denizli'de sahne alan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, polisleri coşturdu. Özer konserde, hep polis ajanı olmak istediğini söyledi.

Denizli Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konseri Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil çınar, 11'inci Motorlu Piyade Tugay komutanı Memduh Hakbilen, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, polisler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş izledi. Siyah kostümüyle sahneye gelen Özer, 'Son Mektup, Paşa Gönlüm, Gönül, Hani Dünya Tatlısı' gibi pek çok sevilen şarkısını seslendirdi.

Özer, polislere hayran olduğunu söyledi. Özer, "İlk defa söylüyorum, hep polis ajanı olmak istemişimdir. Keşke ben de polis olsaydım. Polis Haftası'nda sizler için konser vermek, benim için onurdur. Sanatçıların gerçekten manevi lezzet aldığı, yüreğinin çarptığı ve gerçekten istediği geceler çok azdır. Bana bu önemli geceyi yaşatıyorsunuz. Çok heyecanlıyım. Sizler hayran olduğum saygı duyduğum mesleği yapıyorsunuz. Allah sizi ailenize bağışlasın" dedi.

Gecenin sonunda Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, ücretsiz olarak konser veren Özer'e katkıları nedeniyle teşekkür edip çiçek verdi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Zerrin Özer, Polisler İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement