AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Galip Ensarioğlu, Bismil Devlet Hastanesi Başhekimi Remzi Güneş'in oğlu Burak Güneş'in düğününe katıldı. Merkez Yenişehir ilçesindeki bir otelde düzenlenen törende vekiller ve AK Parti İl Başkanı Hamit Sümer, davetlilerle halay çekti.
Diyarbakır'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi. Vali Zorluoğlu, birlik beraberlik vurgusu yaparak Terörsüz Türkiye sürecinin önemini belirtti.
AK Parti heyeti Çermik'te ilçe başkanlığı ve belediye ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Diyarbakır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek ihracatı artırma hedeflerini açıkladı.
TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin Çınar-Mazıdağı yangınına ilişkin meydana gelen can ve mal kayıplarının araştırılması önerisi tartışmalara neden oldu. AKP Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu'nun DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş'a 'şerefsiz' ifadesini kullanması üzerine yaşanan gerilim nedeniyle birleşime ara verildi.
AK Parti'nin yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Diyarbakır'a dönerek adaylık açıklaması yaptı. Bilden, herkesle kucaklaşacaklarını, liyakatten ve şeffaflıktan şaşmayacaklarını ve hesap vereceklerini belirtti. Programda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ise AK Parti'nin bölgeye huzur getirdiğini ve hizmetkarlarını seçeceklerini söyledi.
Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliği, Ankara'da düzenlenen 'Diwali Yemeği' etkinliğiyle Hindistan-Türkiye dostluğunu kutladı. Büyükelçi Virander Paul, Türkiye'nin G20 sürecine katılımının önemini vurgulayarak, iki ülke arasındaki güçlü dostluk bağlarına değindi. Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ise Hindistan ve Türkiye arasındaki parlamentolar arasındaki ilişkileri vurgulayarak, geleceğe dair umutlarını paylaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Vali Ali İhsan Su, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile HDP Diyarbakır binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti. Bakan Göktaş, anne babaların sorun ve taleplerini dinlediği ziyaretle ilgili, bir anne olarak ailelerin haklı mücadelesini yüreğinde hissettiğini ve yanlarında olduğunu ifade etti.
AK Parti 28. Dönem Diyarbakır Milletvekili olarak seçilen Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve bölgede "Hanımağa" olarak bilinen Suna Kepolu Ataman, Kulp ilçesinde muhtarların ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için destek istedi.
AK Parti'li Ensarioğlu'ndan seçim ittifakı açıklaması Galip Ensarioğlu: "Karşı blokta kim var, CHP ile HDP var, FETÖ ile İyi Parti var, Saadet Partisi, uluslararası güçler var, ne kadar şer odağı varsa var"DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, seçim ittifakı ile...
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, seçim ittifakı ile ilgili yaptığı açıklamada, “MHP ile AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı seçimine dair bir birlikteliğini eleştirenler karşı bloğa da bir baksınlar.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye-Irak Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Galip Ensarioğlu, AK Parti olarak vesayet rejimini ortadan kaldırdıklarını; ama onun yarattığı birtakım korkuları henüz zihinlerden silemediklerini belirtti.
Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayan Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili yatırımcıları Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya davet eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, "Arazi ise bedava arazi, bina ise bedava bina, makine ise faizsiz kredi, işletme kredisi ise faizin yarısını devlet karşılayacak.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, milletten aldıkları destek ve güvenle en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarının sürdüklerini belirterek, AK Parti’nin yarınlar için çalıştığını ifade etti.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu'nun konuşması -AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programından detay görüntü AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Bugün bu coğrafyada teröre karşı en etkin mücadeleyi Türkiye yapıyor.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : salondan detay,akparti milletvekili galip ensarioğlunun konuşmasından detay AK Parti Silvan Danışma Meclisi Toplantısı Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Kürt halkı bu kavgaya inanmıyor, Kürt halkı bu kavganın kendi kavgası olmadığını çok iyi biliyor" AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Kürt halkı bu kavgaya inanmıyor, Kürt halkı bu kavganın kendi kavgası olmadığını çok iyi biliyor.
İzmir’de MÜSİAD programına katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, "2005 yılında ilk defa cesur bir lider çıktı Diyarbakır Meydanı’nda dedi ki; ’Kürt sorunu vardır.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu'nun konuşması Milletvekilleri kayıt yaptırıyor- AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: - "Bundan sonra tüm Kürtler, hatta tüm Türkler, hatta tüm Türkiyeliler, bu Çözüm Süreci'nin muhatabıdır, Türkiye'nin demokratikleşme sürecinin muhatabıdır"TBMM - Kayıt yaptıran milletvekilleri arasında yer alan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu da hem ekonomik, hem de demokratik anlamda reformları hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini, ilk olarak halka söz verdikleri seçim vaatlerini yerine getireceklerini kaydetti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Alattin Parlak, Mehmet Fatih Kayhan ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdürüyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayları Mehmet Galip Ensarioğlu, Alaattin Parlak ve Mehmet Fatih Kayhan, seçim çalışmaları kapsamında Nubihar Komele Derneği’ni ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayları, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNSİAD) Başkanı Hakan Akbal’ı ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayları Mehmet Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal ve Alaattin Parlak seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adaylarından oluşan bir heyet, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı’nı ziyaret edip, yürüttükleri çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.
AK Parti Diyarbakır 1’inci sıra milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 1 Kasım seçimlerinin hendekçiler ile yol ve hizmet yapanların ayırt edileceği gün olacağını belirterek, “Sokakları yaşanmaz hale getirdiler.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Burhan Kuzu'nun açıklamaları-Bekir Bozdağ'ın açıklamaları-Mehmet Galip Ensarioğlu'nun açıklamalar-Mehdi Eker'in açıklamaları AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı- İstanbul milletvekili adayı Kuzu: - "Türkiye bu rezil ortama gelmesin diye başkanlık Türkiye'de savunuluyor.
AK Parti Diyarbakır vekili Esarioğlu, 2011 yılında PKK'nın kendini lağvetmeye hazır olduğunu belirterek, "Orada çok yavaş davrandık." dedi.
Bursa’da konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Garip Ensarioğlu, çözüm sürecinin dünyadaki tüm mazlum milletlerin geleceği olduğunu söyledi.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesi Kaygısız Mahallesi Karagömü İlk-Ortaokulu düzenlenen bir törenle açıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve il yönetiminden oluşan bir heyet, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köy ziyaretleri yaparken, kırsalda siyasete piknik molası verdi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: - "İlk defa bir lider risk aldı ve 'Kürt sorunu vardır' dedi.