İstanbul Bahçelievler'de 8 yaşındaki Oğuzhan Moğol'un 6'ncı kattan düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada kan donduran ifadeler ortaya çıktı. Olayın tanığı olan 9 yaşındaki kız kardeşi, ağabeyinin cips istemesinin ardından dayısının kendisine kızdığını ve "Seni atayım mı?" diyerek pencereden aşağı attığını öne sürdü. Suçlamaları reddeden dayı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
Eğitimci, yazar ve senarist Ertuğrul Kapusuz, Yozgat'taki Musabeyli Şehit Mustafa Uğur İlk-Ortaokulu'nda canlandırdığı Nasreddin Hoca karakteriyle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Fıkralar ve performansıyla büyük ilgi gören Kapusuz, öğrencilere milli ve manevi değerleri aktarırken, kültürel mirasın yaşatılmasına katkı sağladı.
Adıyaman'da bir buzağı, bebeklerdeki buhar cihazıyla tedavi edilip sağlığına kavuştu.
Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan Mustafa Uğur, emniyet binasından düşerek hayatını kaybetti.
Eskişehir'de yaşayan 70 yaşındaki Mustafa Uğur Yücel ile 63 yaşındaki Murat Özdemir, judoda veteranlar kategorisinde Türkiye'deki şampiyonalarda kazandıkları madalyalarına dünya şampiyonası derecesi eklemek için birlikte antrenman yapıyor.
Yapımcılığını Fatma Bal, yönetmenliğini ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun üstlendiği ve gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan "Bir Umut Olsun" filmi, otizmin, eksiklik değil farklılık olduğunu sinema yoluyla anlatmayı hedefliyor.
Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği 'AN' filminin galası, Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Filmin başrol oyuncusu Anıl Altınöz, karakterinin bir doktoru canlandırdığını ve projeye aşkı için girdiğini belirtti. Oyuncu Tuğba Dokuzlar ise karakterinin kendisine çok şey kattığını ve set ortamının verimli geçtiğini söyledi. Film, 7 Haziran'da sinemalarda izleyiciyle buluşacak.
Samsun'un İlkadım ilçesinde seyir halinde olan motokurye Mustafa Uğur, dengesini kaybederek motosikletiyle birlikte düştü. Düşme sonucunda başını çöp konteynerine çarpan Uğur, olay yerinde hayatını kaybetti.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik personeli, minik öğrencilere trafik kurallarını öğretmek için çocuk trafik eğitim istasyonunda çalışmalara başladı. Eğitimde öğrencilere trafik kuralları ve işaretleri anlatıldı, uygulamalı eğitimler yapıldı ve çeşitli materyaller dağıtıldı.
Kütahya'da bulunan 1350 rakımlı Evliya Çelebi Tepesi, yamaç paraşütü yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir nokta haline geldi. Tandem pilotu Mustafa Uğur Yıldız, tepeyi Türkiye'nin en iyi yerlerinden biri haline getirmek istediklerini belirtti. Kütahya'nın yamaç paraşütü için avantajlı bir il olduğunu söyleyen Yıldız, rüzgarın iyi olduğu günlerde 1300 metreden kalkış yaparak 4000 metrelere kadar yükseldiklerini ve farklı illere rotayı çevirebildiklerini ifade etti. Yamaç paraşütüne ilgi duyanlara tandem uçuşlar ve eğitimler de sunuluyor.
Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremde gönüllü olarak bölgede görev yapan Başkan Erçetin Altay ve ekibine desteklerinden dolayı plaket verdi.
Dünyanın En Güzel Kokusu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Dünyanın En Güzel Kokusu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.
Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Mustafa Uğur Kabasakal, 14 yaşındaki 3 kıza cinsel istismarda bulunan Ubeydullah Ç. için verilen saygın tutum indirimini temyiz etti.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Hava İş Sendikası Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan’ı ziyaret ederek sendikal mücadelede Hava-İş’in yanında olduklarını belirtti.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Hasanlı Göleti’nden 2017 yılında su içilebileceğini söyledi.
Nevşehir Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu, Nevşehir Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Nevtes: MEB, verileri gizleyerek bir şeyleri saklıyor Nevşehir Türk Eğitim Sen (NEVTES) Şube Başkanı Mustafa Uğur, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'nın Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı verilerini gizlemekle kendilerine göre bir şeyleri sakladığını belirtti.
Diyarbakır'da kendini subay diye tanıtıp 14 yaşındaki 3 kıza cinsel istismarda bulunan Ubeydullah Ç.'ye, 'Saygın tutum' indirimi uygulanarak 10 yıl hapis cezası verildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, görevinden istifa etti.
TÜRK Eğitim- Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Kayseri İdare Mahkemesi'nin Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kararlarını haksız bularak, 15 yöneticinin göreve iadesine karar verdiğini açıkladı.
Filmin Fragmanı İSTANBUL - Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği ve Erkan Can, Mehmet Özgür, Osman Karagöz ile Cem Kılıç'in oynadığı En Güzeli, sinema izleyicisiyle buluşuyor.
YSM'nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun üstlendiği 'En Güzeli' adlı sinema filmiyle 28 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor.
Yeşilyurt Belediyesinin hizmet sınırları içerisinde yer alan Melekbaba Mahallesi’ndeki Özgürtepe Cami Yaz Kuran Kursu’nun tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi.
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 'Buzağı Teşvik Yarışması' düzenlendi.
Yayla Sanat Medya'nın sunduğu, yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun, senaristliğinin A. Erkan Ersezer'in üstlendiği, komedi filminde çalışmak için Antalya’ya giden 3 arkadaşın başlarına gelen macera dolu olaylar konu ediliyor.
Polise, kaza sonrası astsubay ve ailesine davranış tepkisi Gaziantep'te, polis ekipleri ile emekli astsubayın karıştığı maddi hasarlı kaza sonrası gerginlik yaşandı.
Gaziantep'te, polis ekipleri ile emekli astsubayın karıştığı maddi hasarlı kaza sonrası gerginlik yaşandı.
Diyarbakır'da çalıştırdığı internet cafede 6 yaşındaki erkek çocuğa birden fazla kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 31 yaşındaki S.S. 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven’den Ormanla Yangınlarıyla Mücadele 2014-2015 çalışmaları hakkında brifing aldı.
Kütahya protokolü, Vali Şerif Yılmaz tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.