Carmedya 4 Yaşında! - Son Dakika
Otomobil

Carmedya 4 Yaşında!

Carmedya 4 Yaşında!

CARMEDYA’nın 4. yaşını kutladığı 171 sayfalık Mayıs sayısı yayına girdi.

10.05.2014 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA’nın 4. yaşını kutladığı 171 sayfalık Mayıs sayısı yayına girdi. 19.2 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Carmedya’nın yeni sayısında Hyundai ve Opel’in yeni dizel motorlarıyla birlikte, yenilenen Mazda3 modelinin ilk sürüş izlenimlerini bulabilirsiniz. Dergide ayrıca İstanbul Park’ta gerçekleşen Scania Day 2014 etkinliği kapsamında Scania ailesinin çevreci modellerinin de sürüş izlenimini okuyabilirsiniz.


Nisan ayının öne çıkan haberlerine yer verilen dergide ayrıca Mercedes-Benz C Serisi ve GLA ile Fiat 500L Living ve Alfa Romeo Giulietta hakkındaki bilgilerie ulaşabilirsiniz.


7 farklı modelin sürüş izlenimine yer verilen Carmedya Mayıs Sayısı’nda, Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları ise Mercedes-Benz B 180 CDI Elite, Nissan Qashqai 1.5 dCi, Opel Mokka 1.4 CDTi CVT, Hyundai Elantra 1.6 CRDi, Skoda Yeti 1.4 TSI DSG, Peugeot 308 1.6 HDi 92 HP ve Mitsubishi Spacestar 1.2 Invite…


Barış Terun’un hazırladığı 2. El Karne bölümünde bu ay Mercedes-Benz E Serisi’ne yer veriliyor. Her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi ve Poyraz Savcı’nın motorsporlarını konu alan Padok köşeleri yine okurları bilgilendirmeye devam ediyor.


Motorsporları bölümünde ise Formula 1 Çin GP, MotoGP İspanya GP ve Türkiye Pist Şampiyonası’ndan haberler yer alıyor.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Mayıs 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Mayıs 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya 4 Yaşında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement