AK Parti'den Miting Gibi Aday Tanıtımı - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Miting Gibi Aday Tanıtımı

AK Parti\'den Miting Gibi Aday Tanıtımı

Ak PARTİ, Ağrı Milletvekili adayları için miting gibi bir tanıtım düzenledi.

25.04.2011 15:10

Ak PARTİ, Ağrı Milletvekili adayları için miting gibi bir tanıtım düzenledi. Ankara'dan uçakla geldikleri kentte yaklaşık 300 araçlık konvoyla karşılanan milletvekili adaylarından birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Kerim Yıldız, konuşmasının bir bölümünü Kürtçe yaptı.

THY'nin tarifeli seferiyle Ağrı'ya gelen milletvekili adayları Dr. Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, Fatma Salman Kotan ve Mehmet Şerif Kösen, havaalanında İl Başkanı Abbas Aydın, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve çok sayıda partili tarafından davul-zurna eşliğinde karşılandı. 300 araçlık konvoyla kent merkezine gelen milletvekili adayları için Kağızman Caddesi'nde tanıtım toplantısı düzenlendi. İl Başkanı Abbas Aydın ve Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın konuşmalarından sonra mikrofona gelen birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Kerim Yıldız, iktidarları döneminde yapılanları anlattı. Konuşmasının büyük bir bölümünü Türkçe yapan Yıldız, son bölümünde ise Kürtçe olarak "Bizler fakir ve kimsesizlerin vekili olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yaklaşık 500 partilinin izlediği tanıtım toplantısında milletvekili adayları teker teker söz alarak yapacakları çalışmaları anlattı, oy istedi. Adaylar daha sonra Hamur, Tutak ve Patnos ilçelerini ziyaret etti. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Miting Gibi Aday Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement