AK Parti Milletvekili Adayları, Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayları, Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları, Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları Mehmet Ali Pulcu ve Esma Ersin, Tuzla'da şehit yakınları ve gazilerle buluştu.

07.05.2015 22:24  Güncelleme: 22:27

AK Parti Milletvekili adayları Mehmet Ali Pulcu ve Esma Ersin, Tuzla'da şehit yakınları ve gazilerle buluştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Milletvekili adayı Pulcu, "Hepimiz biliyoruz ki bugünlere gelmemize, bugünleri görmemize vesile olan evvela şehitlerimizdir" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adalar Mehmet Ali Pulcu ve Esma Ersin, Tuzla Ayyıldız Tesisleri'nde düzenlenen '2023 Buluşması'nda şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya, şehitlerin ve gazilerin maneviyatına yetkililerin ve kurumların sahip çıkmasını isteyerek, "Bizi unutmayanı biz de unutmayız ve başımızda taç ederiz" dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Önümüzdeki seçimler memleketin geleceğinin belirleneceği seçimler olacağı kuşkusuz. Ama şunu hepimiz biliyoruz ki bugünlere gelmemize, bugünleri görmemize vesile olan evvela şehitlerimizdir. Onun için bugün benim evlatlarıma, benim torunuma, sizlerin torunlarınıza bu ülkede, bu memlekette, barış ve kardeşlik içinde yaşamamızı sağlayan birincil insanlar, hiç düşünmeden hayatını feda etmiş bu vatan evlatlarıdır" dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Pulcu, "Allah hiç birimize kötü günler göstermesin. Çok şehit vereceğimiz günleri yaşamayalım. Bunun içinde birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacımız var. İnşallah şehitlerin şimdiye kadar yapmış olduğu fedakarlıklar, önümüze bir ışık düşürsün" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Esma Ersin ise, "Hepimizin aşkı var, sevdası var. Devlete ve millete borcumuz var. Bunun için yürüyeceğiz, durmak bilmeyeceğiz ve ilerleyeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayları, Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu - Son Dakika


Advertisement