Ezgi Mola'nın Altın Kelebek'teki çağrısına Meral Akşener'den yanıt: Az kaldı! - Son Dakika
Politika

Ezgi Mola'nın Altın Kelebek'teki çağrısına Meral Akşener'den yanıt: Az kaldı!

Altın Kelebekte 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Ezgi Mola, Türkiye'deki kadın cinayetlerinin sona erdirilmesine ilişkin yasalarda yapılacak değişikleri görmek istediğini dile getirerek milletvekillerine çağrıda bulundu. Bu çağrıya yanıt vererek duyarsız kalmayacaklarını dile getiren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!" paylaşımında bulundu.

05.12.2022 00:48  Güncelleme: 16:11

48. Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu' ödülü Ezgi Mola'ya gitti. Ödül konuşmasında İran'da 'başörtüsünü uygunsuz taktığı' gerekçesiyle gözaltına alınan 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin ölümüyle başlayan protestolardan bahseden Mola, ülkedeki 'ahlak polisi' döneminin sona erdirilmesini öğrenmekten tüm kadınlar adına mutluluk duyduğunu dile getirdi.

MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

Öte yandan Türkiye'deki kadın cinayetlerinin son bulabilmesi için yasalarda yapılacak değişikliklerini duymak ve görmek istediğini ifade eden Mola, "Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM'de kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" diye konuştu.

Ezgi Mola'dan milletvekillerine çağrı yaptı! Akşener'den yanıt gecikmedi

ÇAĞRIYA AKŞENER'DEN YANIT GELDİ

Ezgi Mola'nın çağrısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter aracılığıyla yanıt verdi. Paylaşımında Akşener, Değerli Ezgi Mola'nın, içten ve haklı talebine asla duyarsız kalmayacağız. Eşit ve onurlu bir yaşamı tüm insanlarımız, tüm canlılarımız için mümkün kılacağız. Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!" dedi.

Ezgi Mola'dan milletvekillerine çağrı yaptı! Akşener'den yanıt gecikmedi
Ezgi Mola\'nın Altın Kelebek\'teki çağrısına Meral Akşener\'den yanıt: Az kaldı!

Son Dakika Politika Ezgi Mola'nın Altın Kelebek'teki çağrısına Meral Akşener'den yanıt: Az kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hüseyin Ermurat: Neden nasıl yapacağını açiklamazlar tabiki sallayacaklar ya ahlak masası kalkması için senin filim adı altında onla bunla yataklı pozlarin bitmesi lazım insanlar cinayeti de aldatmayida intaharida malesef sizin cevirdiginiz filimlerden öğreniyor siz önce kendinize bakın 54 20 Yanıtla
  • Arzum Baskara: Insanlara cevap ver n bosver koltuk sevdanizi 19 21 Yanıtla
  • Ömer Faruk Kurt: NERDE KALDI ESiTLiK 13 6 Yanıtla
  • suna genç: parti olarak senelerdir bu konuda meclise neden teklif getirmedin meral hanım. palavralarınızı kendinize saklayın 12 5 Yanıtla

Advertisement