Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara'daki Terör Saldırısı

25.02.2016 18:43

AK Parti Ordu milletvekilleri ve Ordu Perşembe Muhtarlar Derneği, başkentte terör saldırısının gerçekleştiği yere, yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı.

AK Parti Ordu milletvekilleri ve Ordu Perşembe Muhtarlar Derneği, başkentte terör saldırısının gerçekleştiği yere, yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı.

Ordu'dan gelen muhtarlar ve AK Parti Ordu milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, terör saldırısının gerçekleştiği sokakta, hayatını kaybedenleri andı.

Burada kısa bir açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "Bu tür olaylar Türk milletini yıldırmayacaktır. Bugüne kadar Türkiye her zaman vatan hainlerine karşı dik durmayı bilmiştir. Diyarbakır Sur'da şehit düşen Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş kardeşimiz ve burada onun ruhunu şad etmek ve burada şehit düşen diğer vatandaşlarımızı anmak için buradayız" dedi.

Basın açıklamasının ardından milletvekilleri ve muhtarlar, patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika


Advertisement