Avukat Aybüken Yıldırım İyi Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Avukat Aybüken Yıldırım İyi Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

Avukat Aybüken Yıldırım İyi Parti\'den Aday Adaylığını Açıkladı

Uzun yıllardır Gaziantep’te siyasetin içerisinde aktif görevler üstlenen Avukat Emine Aybüken Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

13.05.2018 13:53

Uzun yıllardır Gaziantep'te siyasetin içerisinde aktif görevler üstlenen Avukat Emine Aybüken Yıldırım, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gaziantep İl Başkanlığı binasında coşkulu kalabalık ile düzenlediği basın toplantısında konuşan Yıldırım, " 20 yılı aşkın bir süredir aktif olarak emek verdiğim siyasette, bizleri yetiştiren ve bu imkanları sunan aziz milletimize ve vatanımıza bu zaman zarfında edindiğim bilgi, tecrübe ve birikimlerimle hizmet etmek için, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim" dedi.

Emine Aybüken Yıldırım, Gaziantep'te doğup ve yaşayan biri olarak kentin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek," Bu sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hizmet edeceğimi, sizlerle sorunları ortak akılla çözeceğime de yürekten inanıyorum; Çünkü ben sizden biriyim, içinizden biriyim.Malumunuz olduğu üzere 24 Haziran'da seçime gidecek Türkiye' de,daha güzel bir gelecek için İYİ Partiyle siyaset yeniden hareketlenmiş, demokrasi şöleni için kollar sıvanmıştır" şeklinde konuştu.

Milletin zor zamanlarını demokratik siyasetle atlattığını belirten Yıldırım, "Tarih hep şahitlik etmiştir ki, milletimiz, zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır. Türkiye'nin büyük sorunlarını aşacak gücü vardır. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı vardır. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye'nin önünü açmaya karar vermiştir. Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir.Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" diye konuştu.

Öte Yandan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına 60 aday adaylığı başvurusu yapıldığı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Avukat Aybüken Yıldırım İyi Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement