Eski eşinin yayınladığı videolar sonrası istifa etmişti! Aykut Erdoğdu 7 ay sonra CHP'ye geri döndü - Son Dakika
Politika

Eski eşinin yayınladığı videolar sonrası istifa etmişti! Aykut Erdoğdu 7 ay sonra CHP'ye geri döndü

Eski eşi Özge Erdoğdu'nun yayınladığı ses kayıtlarında, evlendiği Tuba Torun'un CHP'ye girebilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'nu 5 kez aradığını söyleyen İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, tepkilerin ardından partisinden istifa etmişti. Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız partisine geri döndü. CHP'li milletvekillerinin WhatsApp grubuna yeniden katılan Erdoğdu'nun Meclis'in internet sitesindeki profiline de CHP logosu tekrar eklendi.

01.02.2023 21:30  Güncelleme: 00:42

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin sosyal medyada paylaştığı ses kaydı, 7 ay önce siyasetin gündemine oturdu. Ses kayıtlarında Aykut Erdoğdu'nun, evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Tuba Torun'un parti meclisine girebilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'yla defalarca kez telefon görüşmesi gerçekleştirdiği duyuluyordu.

ERDOĞDU, YENİDEN CHP'Lİ OLDU

Tepkilerin ardından Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa ederken, dikkat geçen bir gelişme yaşandı. Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız CHP'ye döndü. Merkez Yönetim Kurulu kararıyla birlikte yeniden CHP'li olan Erdoğdu, milletvekillerinin bulunduğu WhatsApp grubuna katıldı.

CHP'NİN SANDALYE SAYISI 135'E YÜKSELDİ

Erdoğdu'nun Meclis'in internet sitesindeki profiline de CHP logosu eklendi. Erdoğdu'nun partiye dönmesiyle CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 135'e yükselmiş oldu.

Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız yeniden CHP'li oldu

NE OLMUŞTU?

Özge Erdoğdu, 25 Nisan 2022'de ayrıldığı Aykut Erdoğdu'yla yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını haziran ayında Twitter'da paylaşmıştı. Paylaşımda, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, '50 kişi ile yatmış' dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!" ifadeleri yer almıştı.

Eski eşinin yayımladığı telefon kaydıyla gündeme gelmişti! Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız yeniden CHP'li oldu

5 KEZ KILIÇDAROĞLU'NU ARAMIŞ

Erdoğdu, yardımcı olduğunu vurguladığı Tuba Torun'un CHP Parti Meclisi'ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını iddia etmişti. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun'un Parti Meclisi'ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlatmıştı.

Eski eşinin yayınladığı videolar sonrası istifa etmişti! Aykut Erdoğdu 7 ay sonra CHP\'ye geri döndü

Son Dakika Politika Eski eşinin yayınladığı videolar sonrası istifa etmişti! Aykut Erdoğdu 7 ay sonra CHP'ye geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • haydar topçu: Chp den bir yol olmaz 4 9 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Sonuç şaşırttı mı hayır orası kürkçü dükkanı dönüp dolaşıp oraya giderler. chp de bu iddialarla ilgili bir açıklaması varmı hayır başkalarına ahkam keserler kendileri sütten çıkmış ak kaşık olurlar. 4 7 Yanıtla

Advertisement