Başbakan Yıldırım, Kıbrıs dönüşü Yücel isimli gence uçakta telefonla kız istedi
ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yaptığı ziyaret dönüşü, uçakta, Yücel isimli gence telefonla kız istedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yaptığı ziyaret dönüşü, uçakta, Yücel isimli gence telefonla kız istedi. Betül isimli genç kızın babası İsmail Bey ile telefonda konuşan Yıldırım, İsmail Bey ile hal hatır etti. Ardından söze giren Yıldırım, "Betül nasıl, Betül?. Yanımda kim var tahmin et bakalım? Yücel Çakmak diye bir delikanlı var" diye konuştu.
İsmail Bey de bu sözlerin üzerine, "Kendisini duydum da tanışamadık Başbakanım" dedi.
Başbakan Yıldırım, Kıbrıs seyahatinden döndüklerini hatırlatarak, "Şu anda Kıbrıs'tayız, uçak hareket edecek. Uçağı durdurduk. Yücel illa benim için bir telefon et dedi, Betül'e Allah'ın emriyle, Peygamberin sünnetiyle talibiz. Kızınız Betül'ü, oğlumuz Yücel'e istiyoruz" ifadelerini kullandı.
İsmail Bey de, "Başbakanım, boynumuzdan kıldan ince. İnşallah. Ben görmedim, etmedim. Nasip Başbakanım" diyerek bu sözlere karşılık verdi.
Yıldırım da, "İnşallah en kısa zamanda el öpmeye gelir. Hanımefendiye çocuklara, çok selam. Allah'a emanet olun" diyerek sözlerini noktaladı.
Daha sonra Yücel isimli genç Başbakan Yıldırım'a teşekkür ederek, Yıldırım'ın elini öptü. Yıldırım, işin takipçisi olunması konusunda yanındaki isimlere de talimat verdi. (EV-
Son Dakika › Politika › Başbakan Yıldırım, Kıbrıs Dönüşü Yücel İsimli Gence Uçakta Telefonla Kız İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.