Büyük Birlik Partisi seçime kendi logo ve ismiyle katılacak - Son Dakika
Politika

Büyük Birlik Partisi seçime kendi logo ve ismiyle katılacak

2023 seçimlerine kendi isim ve logolarıyla gireceklerini belirten Babacan'ın ardından Büyük Birlik Partisi de seçime kendi logosuyla ancak Cumhur İttifakı çatısı altında gireceğini açıkladı.

17.05.2022 10:01  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, yavaş yavaş seçim atmosferine giriyor. İttifak konularını seçimin yaklaştığı süreçte konuşmayı tercih eden muhalefet partilerinden DEVA Partisi, seçime kendi logosu ve amblemi ile girme kararı aldığını duyurmuştu.

DEVA'DAN SONRA BİR PARTİ DAHA

DEVA'dan sonra bir partiden daha benzer karar geldi. Büyük Birlik Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi logosu ve amblemi ile girme kararı aldı. Partinin önümüzdeki süreçte teşkilatlanma çalışmalarına da ağırlık vereceği aktarıldı.

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN KOPMUYORLAR

Büyük Birlik Partisi'nin bu kararı "Cumhur İttifakı'ndan ayrılıyorlar mı?" sorularını da akla getirdi. Fakat bu sorular çok geçmeden cevap buldu. Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakı bünyesinde kalmaya devam edecek.

Büyük Birlik Partisi seçime kendi logo ve ismiyle katılacak

Son Dakika Politika Büyük Birlik Partisi seçime kendi logo ve ismiyle katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali murat Çetinkaya: b.b.p.diye bir partinin şu an m.h.p.katılmaması bile hatta hemen partiyi kapatıp m.h.p.git birleşin güçlenin 0 0 Yanıtla
  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor
    16:43 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmene çağrı yaparak projelerini anlattı. Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

  • Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir
    16:42 Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir halkına hizmet için tahsis edilen kaynakları yağmalayıp başka amaçlar için deste deste savurmak bu şehri üzer. İstanbul'u üzmemek gerekir.

  • Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:42 Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Amasya Muhacirler Derneğini ziyaret eden Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere çok az bir süre kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini söyledi.

  • Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz
    16:41 Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl'ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istediklerini belirtti. Ayrıca İnegöl-Kestel arasında banliyö treninin işlemesi gerektiğini söyledi.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi
    16:37 CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için vatandaşlardan destek istedi. Nazlıaka, CHP'nin halkı eşitleme, güçlendirme, özgürleştirme, toplumu dönüştürme ve halkı yaşatma anlamında beş alanda somut olarak insan hayatına dokunduğunu söyledi. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun belediye başkanı seçilmesiyle Çorum Belediyesine İzmir, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin destek olacağını anlatan Nazlıaka, tüm belediyelerin dayanışma içinde olacaklarını belirtti.


Advertisement