Çağlayan 17 Aralık'ı Değerlendirdi - Son Dakika
Politika

Çağlayan 17 Aralık'ı Değerlendirdi

Çağlayan 17 Aralık\'ı Değerlendirdi

Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, 17 Aralık’ta düzenlenen operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

15.02.2014 15:23

Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, 17 Aralık'ta düzenlenen operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çağlayan, "Eğer bu ülkenin kurtuluşu için Zafer Çağlayan kurban edilecekse, varsın Zafer Çağlayan sizin için kurban edilsin" dedi.

Çağlayan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca Mersin'in Erdemli ilçesinde yapımına başlanan Sorgun Barajı'nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ülkenin önemli bir dönemden geçtiğini belirtti. Türkiye'nin geçtiğimiz 11 yılda tarihinde görülmemiş bir başarı elde ettiğini söyleyen Çağlayan, "Bugün ülkemizin nerelerden geçtiğini görüyorsunuz. Bu kardeşinizin başına neler geldiğini de görüyorsunuz. Evvel Allah her zaman söyledik. Abdestimizden de eminiz, namazımızdan da eminiz. Bu böyle bilinsin. Bütün mesele faiz lobisidir. Bütün mesele Türkiye düşmanlarıdır, uluslararası bağlantılardır. Büyük bir Türkiye'nin, halkı gelişmiş, halkı rahata kavuşmuş, binlerce kilometre yol yapmış, milyonlarca metreküp sulama havzaları yapmış, hava limanları yapmış, dik duran, 'dünyada Türkiye de var Türkiye de bir büyük devlettir' diyen Başbakan ve onun bakanlarına yapılanları siz unutmadınız, unutmayacaksınız. Sizlerden bunun cevabını vereceğiniz günü bekliyoruz. Öyle bir cevap vereceksiniz ki Mersin'den verilen bu cevap dünyanın her tarafında yankılanacak. Faiz lobisinin suratına bir tokat gibi inecek inşallah. Çünkü bu faiz lobisi Türkiye'nin gelişmesini istemez. Türkiye'nin büyümesini istemez. Bundan 11 yıl önce olduğu gibi IMF'nin kapısında memurunun maaşını ödemek için bir milyar dolar borç verecekleri bir ülke yok. Geçmişte olduğu gibi kendilerinin yöneteceği gündemini kendilerinin belirleyebilecekleri bir başbakan yok ama söylüyorum avuçlarını yaladılar, avuçlarını yalayacaklar. Siz de yapacaksınız onlara" dedi.

"Sizlerin hizmetkarı olarak sizlerden söz istiyorum" diyen Çağlayan şöyle devam etti:

"Sizlere pırıl pırıl bir kardeşimizi belediye başkan adayı yaptık ve ben Ekonomi Bakanıyken yardımcılığımı yapan Mersinli kardeşimizi büyükşehir adayı yaptık. Şimdi çatlatacaksınız. 30 Mart'ta sandıkları çatlatın. Bu oyuna kanmayın. Mesele Türkiye meselesidir. Mesele Türkiye'nin geleceği meselesidir. Benim Mehmet Zafer Çağlayan'ın sizlerden gizli hiçbir gizli saklımız olmadı. Olamaz da asla olmayacaktır. Biz Allah'tan başka kimseye verecek bir hesabımız yok. Yola çıkarken de kefenimizle beraber yola çıktık. Eğer bu ülkenin kurtuluşu için, eğer bu Mersin'in kurtuluşu için bu ülkenin zenginleşmesi için Zafer Çağlayan kurban edilecekse, varsın Zafer Çağlayan sizin için kurban edilsin. Gelin bu yavaş yavaş ortaya çıkan, bu usulsüzlüklerle dolu olan bu hadiseyi gelin ortaya çıkartın." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çağlayan 17 Aralık'ı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement