CHP Adıyaman Seçim İrtibat Bürosu Açılışı - Son Dakika
Politika

CHP Adıyaman Seçim İrtibat Bürosu Açılışı

CHP Adıyaman Seçim İrtibat Bürosu Açılışı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın katılımıyla CHP’nin Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır’ın seçim irtibat bürosu açıldı.

01.03.2014 17:14

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın katılımıyla CHP'nin Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır'ın seçim irtibat bürosu açıldı.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışına partililer büyük ilgi gösterdi. Miting havasında geçen seçim irtibat bürosunun açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran katıldı.

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Türkiye'nin mevcut iktidar tarafından iyi yönetilmediğini savunarak; ekonominin, demokrasinin ve özgürlüklerin geriye gittiğini ileri sürdü. Oran, "25 yıldır Adıyaman'a gelip gidiyorum. İlk defa Adıyaman halkının bu kadar görkemli ve coşkulu olduğunu gördüm. Adıyaman halkının birlik ve beraberlik içerisinde adayımız Zeynal Bakır etrafında toplanmış olduğunu görüyorum. Adıyaman'ın değişim istediği mesajı veriliyor. 12 yıldır Adıyaman bu iktidar partisine oyunu yükselterek oy verdi. Adıyaman halkı oy verdi ama iktidar buraya hizmet ve yatırım yapmamış. Adıyaman halkı bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzuru sağlamıştır. Bu huzurlu topraklara yeterince yatırım yapılmıyor" diye konuştu.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Bilal Doğan ise konuşmasında, Adıyaman halkının kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getirerek, " Adıyaman Belediyesi'ne halkın partisi olan CHP'nin bayrağını dikeceğiz. Gittiğimiz yol düz değildir ancak tüm engelleri aşacağız" dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ise konuşmasında Adıyaman'a yapılacak olan projelerden bahsederek, "Projelerimizden bazılarından bahsedeceğim. Adıyaman'da ailemizle, eşimizle dostumuzla gideceğimiz mesire alanımız yok diyenlere çok güzel Atatürk Barajı kenarına sahil projemiz var. Tekne turu, piknik alanları bulunacak. Şehrin güneyine 30 metre genişliğinde çok güzel bir çevre yolu açacağız. Adıyaman'ın yüzde 50'sinden fazlasının tapusu yok. Bunlara tapu sözü veriyorum. Bir adet yurt yapacağız. Üniversite gençleri için çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Kadınlarımız için şehir merkezinde gönüllerince zaman geçirebilecekleri kadın kafesi yapacağız. Çevre illerimizde büyük stadyum var bizim yok. Adıyaman'a stadyum yapmak için hedef koyduk. Adıyaman'da daha ucuz alışveriş için 'Halkkart'ı getiriyoruz. Projelerimizi saymakla bitiremeyiz. Bu saydıklarım sadece bazılarıdır" ifadelerini kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Adıyaman Seçim İrtibat Bürosu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement