CHP Lideri Baykal İzmir'de - Son Dakika
Politika

CHP Lideri Baykal İzmir'de

CHP Lideri Baykal İzmir\'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Expo 2015 1. Uluslararası Sempozyumu İçin İzmir'e Gelen Bıe Delegelerine Yemek Verdi. Yemek Öncesi İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda Açıklama Yapan Baykal, "Tezkere Oylamasına Destek Vereceğiz" Dedi.

16.10.2007 21:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, EXPO 2015 1. Uluslararası Sempozyumu için İzmir'e gelen BIE delegelerine yemek verdi. Yemek öncesi İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda açıklama yapan Baykal, "Tezkere oylamasına destek vereceğiz" dedi.

İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inen CHP lideri Deniz Baykal'ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Abdürrezzak Ertan, Bülent Baratalı, Selçuk Ayhan, Kemal Anadol, Mehmet Ali Susam, Mehmet Sevigen, CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş ile ilçe belediye başkanları karşıladı. Havaalanında basın mensuplarına bir açıklama yapan CHP lideri Baykal, yarın gerçekleştirilecek tezkere görüşmelerine destek vereceklerini belirtti. EXPO 2015 sürecinin İzmir ve Türkiye için çok

önemli olduğunu ifade eden Baykal, "6 aylık süreçte 15 ila 60 milyon sayıda kişi İzmir'i ziyaret edecek. Bu süreci çok önemsiyoruz. Projeyi yönlendirenler CHP olarak bizden de destek istedi. Dün sayın başbakan delegasyona yemek verdi. Bugün de ben yemeğe ev sahipliği yapacağım" diye konuştu. Delegeleri EXPO 2015'e evsahipliği yapabilmek için ikna etmeye çalışacaklarını belirten Baykal, "İzmir, zaten yıllardır uluslararası fuar merkezi. Artık İzmir Fuarı'nın ölçeğini aşan bir organizasyon

gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez bir kent böyle bir organizasyonu alacak. Hem CHP hem de şahsım adına heyecanla bu projenin gerçekleşmesi için çalışacağız" dedi.

CHP liedri Baykal, havaalanından ayrıldıktan sonra, Pasaport Limanı'nda bulunan The İstanbul adlı teknede BIE delegeriyle yemekte biraraya geldi.

(YB-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Lideri Baykal İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement