CHP PM Üyeleri Yaşar ve Saygılı Batman'da - Son Dakika
Politika

CHP PM Üyeleri Yaşar ve Saygılı Batman'da

CHP PM Üyeleri Yaşar ve Saygılı Batman\'da

CHP PM Üyeleri Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Saygılı, Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin ihsanoğlu'na destek için Batman'a gitti.

11.07.2014 15:09  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis üyeleri (PM) Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Saygılı, CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin ihsanoğlu'na destek için Batman'a geldi.

İhsanoğlu'nun CHP'nin adayı olmadığını ifade eden CHP PM üyesi Hüseyin Saygılı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmaması için çok nedenlerinin olduğunu söyledi. Saygılı, "Genel Başkanımızın bu konuda verdiği mesajlar çok açık. Adayımız İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ile adalette ve hukukta egemenliği hakim kılacak olması, ülkemizin esenliği konusunda çok önemlidir. Kendisinin Cumhuriyet'in temel değerleriyle bir sorununun olmadığı yaptığı açıklamalardan anlaşılıyor. Adayımız tüm yurdu kucaklayacak, AK Partili'lerin bile oyunu alacak, geçmişi tertemiz bir bilim insanıdır. Biz kendisini duruşu ve bir bilim insanı olması nedeniyle destekliyoruz, Batmanlılardan da Sayın İhsanoğlu'na destek vermelerini istiyoruz" dedi.

CHP heyeti, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra kentten ayrılacak. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP PM Üyeleri Yaşar ve Saygılı Batman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement