Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İmamoğlu kararı) Henüz biten yargı süreci, yasak yok" - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İmamoğlu kararı) Henüz biten yargı süreci, yasak yok"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması MARDİN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme, Mardin Derik Ovası Sulaması, Midyat-Nusaybin Yolu ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

17.12.2022 14:49  Güncelleme: 15:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması MARDİN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme, Mardin Derik Ovası Sulaması, Midyat- Nusaybin Yolu ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. (7)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İmamoğlu'na mahkumiyet kararı) Konu bir şahsın, hakimlere hakaret ettiği iddiasıyla aldığı mahkumiyet kararından ibaret."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "En sert şekilde eleştirdiğimiz pek çok mahkeme kararı olmuştur. Ama bu, hiç kimseye, hakimlere hakaret etme, mahkeme kararlarını tanımama hakkı vermez."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim demokrasiye ve siyasetin meşru yöntemlerle yapılmasına olan bağlılığımızı kimse sorgulayamaz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İmamoğlu kararı)Henüz biten yargı süreci, yasak yok. Asıl çarpıklık, yargı sürecinin 6'lı masanın siyasi çekişmesinin mezesi haline getirilmeye çalışılması"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avara kasnak gibi toplanıp dağılmaktan başka iş yapmayan altılı masa ve ortakları, birbirine çalım atmakla uğraşacaklarına çıkıp adaylarını ilan etsinler."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İmamoğlu kararı) Henüz biten yargı süreci, yasak yok"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(İmamoğlu kararı) Henüz biten yargı süreci, yasak yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement