Davutoğlu ve Orban Heyetler Arası Görüşmeye Başkanlık Etti - Son Dakika
Politika

Davutoğlu ve Orban Heyetler Arası Görüşmeye Başkanlık Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temasları kapsamında geldiği Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

24.02.2015 16:05

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temasları kapsamında geldiği Budapeşte'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

Resmi temasları kapsamında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, heyetler arası görüşmeye katıldı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın da hazır bulunduğu görüşmede, iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik ve sosyal konuların ele alındığı bildirildi. Görüşmede Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin yanı sıra Macaristan heyeti de hazır bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, gün içerisinde gerçekleştireceği temasları kapsamında Macaristan Cumhurbaşkanı ile görüşeceği bildirildi. - BUDAPEŞTE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Davutoğlu ve Orban Heyetler Arası Görüşmeye Başkanlık Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement