Eroğlu'ndan Vatandaşa Uyarı - Son Dakika
Politika

Eroğlu'ndan Vatandaşa Uyarı

Eroğlu\'ndan Vatandaşa Uyarı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, patlamanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

06.09.2012 17:04  Güncelleme: 20:31

Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Başbakan Erdoğan'ın konuyu yakından takip ettiğini söyledi.

BAŞBAKAN'IN GELMESİNE GEREK YOK

Eroğlu; 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gece 21.15'ten itibaren olayı takip ediyor.' dedi.

Afyonkarahisar Valisi ile görüştüğünü vurgulayan Eroğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile değerlendirme yaptıklarını, Başbakan Erdoğan veya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in şu an için Afyonkarahisar'a gelmelerine gerek olmadığını kaydetti.

HER YERDE EL BOMBASI VAR

Bakan Eroğlu, patlama neticesinde bazı mühimmatın, el bombaların fırlayarak kışla dışına dağıldığını belirterek, gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını, Orgeneral Kıvrıkoğlu'nun askeri yetkililere, kendisinin de il jandarma alay komutanı ve il emniyet müdürlüğüne gerekli talimatları verdiklerini anlattı.

Vatandaşların her ihtimale karşı dikkatli davranmasını isteyen Eroğlu, dağılan mühimmatların, el bombalarının kontrollü şekilde patlatıldığını, bu patlama seslerinden sonra vatandaşların endişelenmemesi gerektiğini söyledi.

Eroğlu, ''Az önce bir televizyon kanalının muhabiri elinde el bombası ile dolaşırken gördük şaşırdık. Şimdi özellikle bu bölgeye hiç bir vatandaşın girmemesi lazım ayrıca uzman ekipler geldi, Ankara'dan ve bunlar kontrollü şekilde patlatılacak'' dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eroğlu'ndan Vatandaşa Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement