MHP Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Kimdir?

MHP Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan adayı olarak İbrahim Pilavcı'yı seçti. İbrahim Pilavcı kimdir?

04.02.2019 10:52  Güncelleme: 10:53

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan adayı, Cumhur İttifakı adayı olarak MHP'den seçildi. Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı kimdir?

İBRAHİM PİLAVCI KİMDİR?

Cumhur İttifakı adayı, 1982 yılında Sakarya'nın Taraklı İlçesi Mahdumlar Mahallesinde dünyaya geldi. Eğitimini sırasıyla Mahdumlar İlkokulu, Taraklı Ortaokulu, Taraklı Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı.

İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTI

Aile şirketiyle iş hayatına atılan İbrahim Pilavcı, 2009 yılında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Taraklı İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçildi. İki dönem İlçe Başkanlığını devam ettirdikten sonra iki dönem İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Taraklı Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı ve çeşitli derneklerde yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2010 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak, 2010 yılından itibaren Taraklı'da Mali Müşavir olarak çalışmaya devam etti. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da çeşitli firmalara finansal ve mali danışmanlık hizmeti sundu.

Son Dakika Politika MHP Sakarya Taraklı İlçesi Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement