İran'ın Nükleer Programı - Son Dakika
Politika

İran'ın Nükleer Programı

İran\'ın Nükleer Programı

Livni: "Filistinlilerle müzakereler Arap ülkeleri ile yapacağımız İran karşıtı diyalog için fırsat oluşturacak"

04.10.2013 14:23

İsrail Adalet Bakanı Tzipi Livni, "Filistin ile İsrail arasında devam eden müzakerelerin, Arap ülkelerinin İran'ın nükleer programına karşı İsraili desteklemeleri için fırsat" oluşturacağını iddia etti.

İran'ın nükleer programı hakkında İsrail radyosuna açıklamalarda bulunan İsrail Adalet Bakanı Livni, "Uluslararası toplum, İranın nükleer programı nedeniyle uyguladığı yaptırımları hafifletmeyecek; hedeflenen sonuçların alınması için yaptırımların verdiği yetkileri sonuna kadar kullanacaktır" dedi.

İran'ın nükleer programının sadece İsraili ilgilendiren bir problem olmadığını aksine tüm dünyayı ilgilendirdiğini belireten Livni, değişen cumhurbaşkanı ile İran'da herhangi bir değişikliğin olmadığını dünyanın İrana karşı dikkatli ve temkinli olması gerektiğini savundu,

Öte yandan İsrail'in Kanal 2 televizyonu, İran'ın nükleer programı konusunda İsrail ile körfez ülkeleri arasında diyalog görüşmeleri gerçekleştiğinden söz etmişti.

İran, yaptığı nükleer çalışmaların sivil amaçlı olduğunu söylerken, batılı ülkeler İran'ın nükleer silah elde etmek için çalıştığını iddia ediyor. - İsrail

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İran'ın Nükleer Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement