Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 20. yıldönümü devlet ve hükümet başkanları zirvesi katılımcıları onuruna akşam yemeği verdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KEİ 20. yıldönümü devlet ve hükümet başkanları zirvesi katılımcıları onuruna Dolmabahçe Sarayı'nda akşam yemeği verdi. Yemekte konuşan Cumhurbaşkanı Gül, bugün gerçekleşen zirvede, üye ülkelerin uluslararası düzeyde ilişkilerinin ve uluslararası gelişmelerin ele alındığını kaydederek, bu görüşmelerden çok büyük bir memnuniyetle ayrıldıklarını söyledi. Yemeğe Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu de iştirak etti.
Öte yandan, yemek öncesinde Cumhurbaşkanı Gül ve konukları, Dolmabahçe Sarayı'ndaki KEİ ülkeleri karma resim sergisini gezdi. - İSTANBUL
Son Dakika › Politika › Kei 20. Yıldönümü Zirvesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.