Kılıçdaroğlu'ndan Kafkasör Hatırası - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan Kafkasör Hatırası

Kılıçdaroğlu\'ndan Kafkasör Hatırası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitingi için dün geldiği Artvin'de geceyi doğal güzelliği ile ünlü Kafkasör Yaylası'ndaki dağ evinde geçirdi.

25.05.2011 11:36

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitingi için dün geldiği Artvin'de geceyi doğal güzelliği ile ünlü Kafkasör Yaylası'ndaki dağ evinde geçirdi. Sabah yaylada hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu, helikopterle Bayburt'a geçti.

Kılıçdaroğlu, gece bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda, CHP Artvin 1'inci sıra milletvekili adayı Uğur Bayraktutan'a ait dağ evinde kaldı. Sabah, Bayraktutan'ın yanı sıra Artvin Belediye Başkanı CHP'li Emin Özgün, Artvin 2'nci sıra milletvekili adayı Yüksel Çorbacıoğlu, CHP Artvin Milletvekili Metin Arif Ağaoğlu, CHP Trabzon milletvekili adayı Volkan Canalioğlu ve partililerle açık alanda kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, ardından da partili kadınlarla sohbet etti, "Kafkasör hatırası olsun" diyerek birlikte fotoğraf çektirdi.

Bayburt'a hareketi öncesinde helikopter pilotları ile sohbet eden CHP lideri, bir partilinin, helikopterin güvenli olup olmadığı şeklindeki sorusu üzerine, "Bunların gece görüşü yok. O nedenle hava karardıktan sonra uçamaz. Biz de o yüzden ulaşacağımız yere hava kararmadan ulaşmak için programı ayarlıyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra helikopterle Bayburt'a hareket etti. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'ndan Kafkasör Hatırası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement