Kırşehir'de 'Kudüs'te İzimiz Var' etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Politika

Kırşehir'de 'Kudüs'te İzimiz Var' etkinliği düzenlendi

Kırşehir'de düzenlenen 'Kudüs'te İzimiz Var' etkinliğine katılan çocuklar, 'savaşa hayır' dedi. Ebeveynleriyle birlikte etkinliğe katılan çocuklar, Filistin bayrağı renklerine boyanarak sloganlar attı. STK temsilcileri ise savaşta ezilen çocuklara destek amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirtti.

24.11.2023 18:19

Kırşehir'de çocuklar 'Kudüs'te İzimiz Var' etkinliği düzenledi

KIRŞEHİR - Kırşehir'de Kudüs Platformu tarafından organize edilen etkinlikte bir araya gelen çocuklar 'Kudüs'te İzimiz var' etkinliği ile "savaşa hayır" dedi.

Çocukların ölmesinin acısını hisseden çocuklar ebeveynleriyle katıldığı etkinlikte ellerini ve yüzlerini Filistin Bayrağı renklerine boyadı. Cacabey Meydanında düzenlenen etkinlikte çocuklar sloganlar attı. Kırşehir'deki çocukların Gazze'de yaşayan çocukların acısını hisseden bir ortaokul öğrencisi, çocukların ölmesini istemediğini ve Filistin'i sevdiğini söyledi. Çocuklarla birlikte etkinliğe katılan bir genç ise Filistinli insanların yanlarında olduklarını belirtmek için izlerini bıraktıklarını belirtti.

STK Temsilcileri adına konuşan Abdullah İnce de, "Balon patladığında korkan çocuklardan savaşta ezilen çocuklar da bizlerin ciğerini yaktı. Ortaokullu gençlerle Kırşehir'de destek amaçlı yürüyüp iz bırakmak istedik" dedi.

Kırşehir\'de \'Kudüs\'te İzimiz Var\' etkinliği düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırşehir'de 'Kudüs'te İzimiz Var' etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement