İsrail polisi, Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine roket atıldığı bildirdi.
İsrail Emniyet Müdürlüğü polis sözcüsü Micky Rosenfelt yaptığı yazılı açıklamada, "Lübnan'dan atılan bir roket Galile Gölü'nün kuzeyinde açık alanda bir eve isabet etti. Saldırıda 2 çocuk hafif yaralandı. Dört kişi patlama nedeniyle şoka girdi" dedi.
Geçtiğimiz ay da Lübnan'dan İsrail'e atılan iki roket, kuzeyde Nahariya bölgesinde insansız alana düşmüş, İsrail Ordusu saldırıya top atışı ile cevap vermişti.
Öte yandan İsrail ordusu da Gazze'den atılan iki roketin İsrail'in güneyindeki Ber Sheva şehrinde bir aracın üzerine düştüğünü, olayda biri hafif olmak üzere, iki kişinin yaralandığını duyurdu. - Kudüs
Son Dakika › Politika › Lübnan'dan İsrail'e Roket Atıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.