Meral Akşener, darbedilen parti başkanını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Meral Akşener, darbedilen parti başkanını ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı cami imamı tarafından darbedilmesi üzerine ziyaret etti. Akşener, saldırının bir din adamı tarafından yapıldığını ve bu durumun toplum için kötü bir örnek olduğunu belirtti. Ayrıca saldırgan imam hakkında müftülük tarafından soruşturma başlatıldığı ve açığa alındığı bilgisi verildi.

26.07.2023 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cami imamı tarafından darbedilen partisinin Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı ziyaret ederek, Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Temmuz'da Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, evinin bahçesinde eşiyle birlikte otururken, seçim öncesi aralarında geçen bir konuşma nedeniyle müftülüğe şikayet ettiği Musalla Camisi imamı Osman Burnaz tarafından darbedilen, İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı evinde ziyaret etti. Akşener, saldıran kişinin bir cami görevlisi olduğuna dikkat çekerek, herkese örnek olması gereken, toplumda yol gösterici olan bir din adamının, bir siyasiye saldırıda bulunmasının çok kötü olduğunu söyledi. İmamların yol gösterici olmaları gerektiğini, İslam dinini anlatmakla, uygulamakla ve aynı tutumlar içerisinde, yani kendi şahıslarında onu yaşamakla yükümlü olduklarını belirten Akşener, Benim, sizin, hepinizin de vergisiyle maaş alan devlet memurlarıdır. Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım dedi.

Öte yandan Toptaş'a saldıran imam Osman Burnaz hakkında müftülük tarafından idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi. (DHA)

Meral Akşener, darbedilen parti başkanını ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Meral Akşener, darbedilen parti başkanını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement