MHP'den Mehteranlı Start - Son Dakika
Politika

MHP'den Mehteranlı Start

MHP\'den Mehteranlı Start

MHP Antalya İl Başkanlığı, Seçim Çalışmalarının Startını Mehteranlı Gösteriyle Verdi.

22.03.2011 18:21

MHP Antalya İl Başkanlığı, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmaların startını mehteranlı gösteriyle verdi.

Mehteran takımı parti binası önünde marş çalarken, Akdeniz Üniversitesi'nde 3 yıl önce yaşanan öğrenci olayları sırasında tabancayla rastgele ateş eden 36 yaşındaki Ömer Ulusoy da kalabalığın arasından sessizce gösteriyi izledi.

Genel seçim çalışmaları, MHP Antalya İl Başkanlığı'nda bugün öğleden sonra yapılan törenle başlatıldı. Isparta Belediyesi mehteran takımının gösterisiyle başlayan seçim çalışmalarında İl Başkanlığı'na müracaat yapan 39 milletvekili aday adayı da katıldı. Partinin Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki binasının önünde gerçekleştirilen mehteran gösterisinin ardından hep bir ağızan dua okundu. Aralarında eski Emniyet Genel Müdürü ve MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Kemal Çelik, Antalya'nın partili ilk kadın milletvekili Nesrin Ünal, MHP Antalya Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Mehmet Günal'ın da bulunduğu aday adayları daha sonra esnaf gezisi yaptı.

Mehteran gösterisi sırasında partililer arasında 'provokatör' Ömer Ulusoy dikkat çekti. Alnındaki 'Zülfikar' dövmesi, başında siyah takkesi ve kirli sakalıyla Ulusoy, mehteran takımının gösterisini partililerin arasında izledikten sonra alandan ayrıldı. Ulusoy'un il yönetimindeki isimlerle yanyana gelmemeye özen gösterdiği ve uzak durduğu görüldü.

Akdeniz Üniversitesi'nde 6 Nisan 2008 tarihinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar sırasında tabancayla rastgele ateş eden ve 437 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Ömer Ulusoy'a Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi 5 yıl 9 ay hapis cezası vermiş, yerel mahkemede oy çokluğuyla alınan karar temyiz için Yargıtay'a gönderilmişti.

Ayrıca, aşık olduğu kadının oturduğu apartmanın önünde geçen yaz tabancayla havaya ateş ve polis merkezinde devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan ve Ağustos ayında tahliye edildikten sonra duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yeniden tutuklanan Ömer Ulusoy, geçen ay ikinci kez tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'den Mehteranlı Start - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement