MHP'li Aday Zuhal Ekici: Hükümet İmralı ile Müzakere Halinde - Son Dakika
Politika

MHP'li Aday Zuhal Ekici: Hükümet İmralı ile Müzakere Halinde

MHP\'li Aday Zuhal Ekici: Hükümet İmralı ile Müzakere Halinde

Milleyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili 4'üncü sıra adayı Zuhal Ekici, "Hükümet, İmralı ile müzakere halinde" dedi.

25.04.2011 18:12

Milleyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili 4'üncü sıra adayı Zuhal Ekici, Ak Parti hükümetinin yeni bir anayasa yapma sürecine girdiğini ve bu süreç içerisinde hükümetin, terör örgütü PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan ile müzakere ettiğini ileri sürerek, " Hükümet, İmralı ile müzakere halinde"dedi.

MHP Konya Milletvekili 4'üncü sıra adayı Zuhal Ekici ile 9'uncu sıra adayı Durmuş Ali Acıbel, partilerinin Selçuklu İlçe Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Ak Parti'nin yeni bir anaya hazırlığı içinde olduğu hatırlatan Zuhal Ekici, "Hükümeti daha önce yapmış olduğu anayasa değişikliğiniden farklı olarak yeni bir anayasa yapma sürecine girmiştir. Bu süreç içinde hükümet, İmralı ile müzakere halindedir. Bu da net bir şekilde Başbakan tarafından açıklanmıştır. Özellikle anayasamızın ilk dört maddesini tartışıldığı bir dönemde, Ak Parti'ye ye sormak lazım. İlk dört madde ile probleminiz nedir ' Bunu değiştirdiğiniz takdirde yerine neyi getireceksiiniz ' Millete bunu açıklayın" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'li Aday Zuhal Ekici: Hükümet İmralı ile Müzakere Halinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement